Hva er årsakene til Rough Idling i Cars?

Bilen har kjørt bra i mange år, men nylig har det utviklet en grov tomgang. Turtelleren nålen hopper uberegnelig, og motoren overspenning og synker. Det er noen klare årsaker til ujevn tomgang, og problemene kan være enkle å reparere. Ikke korrigere dette problemet nå kan føre til alvorlige skader på motoren senere, forlater du strandet ved siden av veien. Vacuum Slanger

En løs eller ødelagt vakuum slangen forårsaker ujevn tomgang, og er den enkleste reparasjon av alle. Dette er et svært vanlig problem siden slanger slites ut over tid. Se i din motorrommet, og undersøke slangene nøye for tegn på slitasje, bryte eller løsne. Skift ut eventuelle skadde eller ødelagte deler av slangen, som er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker, og din grov tomgang vil mer enn sannsynlig forsvinne.
Bilder Tette filtre

Tette filtre er en annen vanlig årsak til ujevn tomgang. Inspisere luftfilter. Hvis den er skitten, må den skiftes. Dessuten fører en tett dieselfilter grov tomgang. Det er vanskelig å si om et drivstoffilter er tilstoppet eller ikke, så er en god tommelfingerregel å endre det på hver generell tune-up.
Elektriske komponenter

Bad tennplugger, dårlig tennplugg ledninger og en dårlig distributør cap er andre vanlige årsaker til ujevn tomgang. Hvis det har gått en stund siden du har endret disse komponentene, gjøre det. De fleste bilverksteder kan gjøre dette for deg hvis du trenger teknisk kompetanse.
Timing Belt

Registerreim hoppe en tann er også en årsak til grov tomgang. Dette kaster av cam timing, setter i gang en rekke hendelser som hindrer motoren i å oppnå riktig timing. Dette er en mer dyptgående reparasjon og, om nødvendig, bør henvises til en kvalifisert bilmekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63729.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer