Tegn på en Katalysator måtte byttes ut

Katalysatorer er et eksosanlegg komponent. De hjelper til å rydde opp og fjerne eventuelle forurensninger som forbrenning etterlater seg. Når de fungerer normalt, de redusere karbonmonoksid og hydrokarboner som strømmer ut av eksosrøret til ekstremt lave nivåer. Når en katalysator ikke fungerer som den skal, kan kjøretøyet ikke passere en utslipp test, og motorytelsen kan være dårlig. Når en katalysator må skiftes, visse tegn og symptomer tyder på behovet for å erstatte den. Rough Idle

Når en katalysator må skiftes, kan kjøretøyet tomgang omtrent, notater AA1Car. En grov tomgang inkluderer en høy lyd og en treg eller racing motor, eller en kombinasjon av begge. Når et kjøretøy idles omtrent det kan også slå tilbake.
Stalling

en sviktende katalysator resultater i bilen drøye. Når et kjøretøy boder, mister det plutselig strøm. Bilen kan begynne å miste hastighet og deretter stoppe brått.
Utslipp

Når en katalysator er defekt, produserer det en forhøyet nivå av utslipp. Disse utslippene omfatter karbonmonoksid og hydrokarboner.
Power and Fuel

En defekt katalysator påvirker hastigheten makt. Hvis dette eksosanlegg komponenten går dårlig, så høy hastighet makt kan være mangler. Bilen kan også oppleve en reduksjon i drivstofforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63671.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer