Auto Motor Diagnoseprogramvare

De kan hjelpe deg med å finne enkle og kritiske problemer på bilen motoren og dens ulike systemer. Diagnostiske verktøy kan teste for trykknivåene, mislyktes elektriske eller mekaniske komponenter, selv de inne i motorblokken. Selv om de kommer med en rekke funksjoner og pris, kan et grunnleggende sett av billige feilsøkingsverktøy bli integrert i verktøykassen. Lære å bruke dem riktig vil ikke bare hjelpe deg å finne vanskelige å diagnostisere problemer, men sparer deg for mye penger nedover veien. Diagnostiske verktøy

Dette er noen av de mest vanlige og nyttige diagnostiske verktøy du vil like for din egen verktøykasse: gnist tester, olje trykkmåler, stetoskop, multimeter, timing lys, komprimering gauge, vakuummåler, vakuum /trykk pumpe og skanning verktøyet.
Funksjon

En gnist tester vil fortelle deg om du har en god, svak eller ingen gnist på tenningen. En dårlig oljepumpe kan ødelegge motoren din i løpet av minutter. Bruk oljetrykkmåleren å måle mot produsenten spesifikasjonen. Stetoskopet kan finne opprinnelsen til de fleste merkelige lyder i motorrommet og avslører en sviktende komponent. En multimeter vil hjelpe deg å teste for spenning, strøm og motstand på nesten alle krets og komponent for å finne elektriske feil. Bruk timing lys for å synkronisere tenning med motor timing. En kompresjon gauge kan avsløre utslitt eller dårlige stempler, ringer, ventiler og toppakning. Vakuummåleren kan diagnostisere tilstanden av ventiler, ventil fjærer, inntak manifold pakning, hindret eksos og andre problemer. Bruk vakuum /trykk pumpe for å diagnostisere vakuum-opererte komponenter. En skanning verktøyet vil hente feilkoder fra dataminne.
Betydning

Generelt kan du bruke motoren diagnostiske verktøy for å gjenopprette motorkraft, drivstofføkonomi og lave utslipp. Men disse verktøyene hjelper du ikke bare finne og teste for mulige dårlige komponenter og tilstanden til hele motorsystemer, men også finne ut om motoren er i god helse eller trenger store reparasjoner.
Funksjoner

kjøretøyets motor fungerer som en stor luftpumpe, og sammen med vann og olje væske, er det designet for å operere under forhåndsbestemt trykk og temperaturområder. Diagnostiske verktøy som mål å avdekke komponenter eller systemer ikke klarer å opprettholde disse parametrene.
Identification

diagnostiske verktøy kommer i forskjellige nivåer av raffinement og pris. Som et hjem mekaniker, men du kan få av med relativt rimelige diagnostiske verktøy som vil betale for seg selv når du setter dem i tjenesten. I stedet for å betale en auto butikken for å diagnostisere og erstatte en mulig dårlig eksos gass resirkulering (EGR) ventil, for eksempel kjøpe en hånd-opererte vakuumpumpe og teste komponenten selv. Det vil være billigere. Og med riktig stell og bruk, vil dette og andre diagnostiske verktøy bidra til å gjenopprette og holde motoren i god ytelse i årene som kommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64145.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer