Hvordan vite når man skal endre et bilbatteri

Hver bil batteri har en holdbarhet på om det blir brukt eller ikke. Selv helt nye batterier som er lagret på hyller av bildeler butikker har en utløpsdato. Siden hver batteri kommer med en viss tidsbestemt garanti, vite når man skal erstatte en virker noe logisk. Men avhengig av hvor du bor i den type vær du tåle, kan batteriet vare mye lenger enn garantien eller mindre avhengig av omstendighetene. Du trenger
Batteriprovare, Elektrisk system tester
Batteri terminal renere verktøyet
Batteri terminal protector spray
Vis flere instruksjoner
en

Locate batteriet i bilen din og finne garantien merket på den, hvis mulig. Noen batteri erstatninger kommer med punsj ut datostempler å indikere når garantien på batteriet utløper. Dette vil ikke avgjøre om batteriet må skiftes, men det vil gi deg en idé om hvor gammel batteriet er og hvor tett det er til sin garanti erstatning. Dette trinnet vil sannsynligvis ikke fungere med originale batterier, men bestemme alderen på den originale batteriet kunne lett kan utledes ved en alder av kjøretøyet.
2

Kontroller batteripolene. Pass på at det ikke finnes korrosjon. Korrosjon er en av de viktigste årsakene til batterifeil. Selv om batteriet ikke trenger å byttes ut, kan korrosjon hindre dynamoen fra riktig å lade batteriet under normal drift, og etter tid vil forsterkerne i batteriet faller langt under hva som kreves for å starte bilen. Hvis det finnes korrosjon, fjerne og rense batteripolene med et batteri terminal renere og spray terminalene etterpå for å hindre korrosjon oppstå igjen.
3

Ta ut batteriet hvis det er nødvendig og ta med til et batteri erstatning anlegget for en inspeksjon. Mange deler butikker som selger batterier har batteritestere hvor de kan teste den kalde spy forsterkere å bestemme levetiden på batteriet.
4

Ring det lokale klarert automatisk reparere anlegget for å se om de har en " i bilen "batteritester der samme prosedyre som beskrevet Trinn 3 kan utføres uten å ta ut batteriet. Disse testere sjekke de kalde spy forsterkere som den enkelte batteri kaller for og finne ut hvor mange kalde spy forsterkere batteriet er å sette ut. Hvis mengden av kaldt spy forsterkere faller under et visst nivå, bør batteriet tas i betraktning for utskifting.
5

Tenk den kommende sesongen. Mens et batteri trenger bare å produsere så mange kalde spy forsterkere for å aktivere starteren, uvær kan sterkt redusere mengden av kaldt spy forsterkere et batteri produserer. Oftest tid til å bytte batteri er i de døde av vinteren, den verste tiden å jobbe på et kjøretøy. Dette er fordi batteriet må trekke mer kaldtørning forsterkere og starteren behov for å slå en frossen svinghjulet. Mens batteriet kan ha nok kaldt spy forsterkere å starte bilen i sommer og høst, dens evne til å starte bilen i de kaldere, mer alvorlige deler av vinteren kan være kompromittert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63993.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer