Diagnostisere Lade Problemer i et kjøretøy

The ladesystem på alle kjøretøy er utformet for å holde batteriet fulladet til enhver tid. Det er vurdert at en kaldtørning strømstyrke eller CCA på en etikett som er festet til toppen av batteriet. Batterier vil være fra 450 CCA til over 1000 CCA i større variasjon. Dynamoene kategorisert av den maksimale strømstyrke som de er i stand til å levere i en kort tidsperiode kjent som flash tid. En dynamo er ikke ment å brukes ved dens maksimale kapasitet på en kontinuerlig basis. Den har en kontinuerlig plikt syklus av grensen vanligvis rundt 40 prosent. Et batteri med en dårlig celle som ikke vil akseptere eller opprettholde en full lading kan føre til en dynamo til overoppheting ved å øke sin kapasitet utover sine grenser. Et stereoanlegg som krever over 50 ampere vil ha samme effekt hvis en større dynamo ikke er installert. Du trenger
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Common skrutrekker
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk batteriet for staten vederlagsfritt ved hjelp av voltmeter. Bruk de røde leder på plusspolen på batteriet og den svarte på minuspolen på batteriet.
2

Skriv spenningen ned for fremtidig referanse. Hvis batterispenningen er mindre enn 11 volt sette batteriet på en lader til den har nådd riktig spenning - i overkant av 12 volt. La voltmeter som er koblet til batteriet og har en assistent forsøk på å starte bilen. Overvåke spenningen som motoren forsøker å starte. Spenningen skal ikke synke under 10 volt. Hvis den gjør det, er batteriet dårlig og må skiftes ut før du fortsetter.
3

Sjekk alle terminalene på batteriet og forbindelsene til motoren. Den svarte negativt vil gå til motorblokken var det behov for å ha en ren tett passform. Den røde kabel av positiv har minst to ledninger. Den tykkeste ledningen vil gå til forrett og de mindre ledningene gå til sikring blokken. Kontroller at alle tilkoblingene er rene og tette.
4

Start motoren og legg merke til lesing på voltmeter. Det bør lese 13 ½ volt eller høyere. Dette indikerer at dynamoen lader batteriet. Spenningen må være høyere enn batterispenningen. Den ideelle spenning for en god dynamo ville være 14-14 ½ volt
5

Snu alle tilbehør på -. Klimaanlegg, lys, radio og vindusviskere og noter spenning. Spenningen skal forbli den samme. Hvis spenningen faller under eller nær batteriet spenning da regulatoren på dynamoen er defekt. Dersom det under disse testprosedyrene dynamoen ikke legger ut tilstrekkelig spenning enten med tilbehør på eller av dynamoen må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63873.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer