Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Chrysler Town & Country

De fleste biler har teleskopiske støtdempere med en spiralfjær festet til toppen kalles en Macpherson spankulere. Chrysler Town & Country har brukt MacPherson siden første generasjon av Chrysler minivan startet i 1984. Hvis turen i Chrysler Town and Country har vært humpete det siste, er det på tide å sjekke sjokk og struts for tegn til lekkasje, dårlig støt-dempende funksjon og aksel bøying. Du trenger
Bil jack
Jack står
Air skralle eller pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Utfør sprett test. Selv low-tech, er dette den enkleste måten å finne ut om du trenger å erstatte sjokk og struts. Ta tak i front fender av Town and Country og trekk den opp og skyv den ned kraftig til du får nok fart går.
2

La gå og se hva som skjer. Hvis sjokk og struts er i god stand, spretter bilen bare opp og ned en gang til og deretter tilbake til sin opprinnelige posisjon. Hvis det fortsetter å sprette opp og ned av seg selv etter det, kan det bety slitte ventildannende.
3

Bruk aksel står og bil knekt å holde chassis trygt støttet og hjulene henger fritt . Deretter fjerner hjulet med en luft skralle eller pipenøkkel og så sette den til side.
4

Finn spiralfjær og Macpherson spankulere montering. Ovenfor skruefjær er spjeldene. Dette er støtdemperen. Det er et hydraulisk stempel og inneholder olje. Hvis du oppdager noen lekker olje eller fuktighet rundt i området, så sjokk definitivt trenger å bli erstattet.
5

Inspiser forsamlingen for overdreven korrosjon, pitting, bulker og rust. Dersom deler av Macpherson spankulere forsamlingen har gi noen eller er enda litt løs, er det på tide å besøke din mekaniker. Det er best å endre begge sider på en gang, og det er også en jobb for en garasje som å endre sjokk og struts krever litt dyktighet og spesielle verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63854.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer