Slik feilsøker det elektriske systemet i en Chevy Camaro

The Chevy Camaro er like i design til sin sportsbil fetter, Corvette. Dessverre betyr at eierne kan se deres andel av elektriske system problemer i en bil som har så mange elektriske krav og at eierne liker å holde på lenge. Du trenger
Spänningsprovare
Vis flere instruksjoner
en

Se etter en dårlig tilkobling hvis du midlertidig miste elektrisk funksjon i komponenter som din radio eller strøm vinduer når Camaro treffer en hump eller en jettegryte.
2

Count på en overføringshastighet sensor problem hvis speedometer heller vil sprette rundt enn posten din faktiske hastighet.
3

Finn høy-lav-bryteren hvis enten nærlys eller fjernlys ikke virker automatisk eller ved bryteren. En spenning test bør kunne fortelle deg om bryteren er på feil eller hvis du trenger å se andre steder.
4

Undersøk tilkoblinger og ledninger hvis du har flere elektriske systemet strømbrudd eller hvis en sikring holder blåser. Spore ledninger til koblingene for å være sikker på alt er på det skal være. Pærer skal samsvare med spesifikasjonene som er oppført i brukerhåndboken. Bytte med feil lyspære kan kaste elektriske systemet i en tizzy. Hvis du ikke har funnet problemet, så sjekk grunnlag for alle kretser.
5

Cool din Camaro av før radio og elektriske vinduer arbeid. Hvis dette høres ut som bilen din, har du et problem. Det er nok et tilbehør relé på feil. Radioen og elektriske vindusheiser dele en tilkobling, spesielt en kraft fôr, i Camaros 1994-1999. En annen gjerningsmann kan være kroppens kontroll modul (BCM). Dette problemet med det elektriske systemet trenger oppmerksomhet før det sprer seg i selen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63767.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer