Slik feilsøker en Auto Clutch

En clutch forsamlingen består av en trykkplate og clutch disk. Trykkplaten presser clutch platen mot et svinghjul for å koble overføring til motoren. Den clutch disk er en friksjon del, noe som betyr at den gnir mot svinghjulet og er laget for å slites ut over tid. På grunn av dette, vil din clutch platen til slutt mislykkes. Men før du kan vite for sikkert at det er din clutch plate som har sviktet, må du feilsøke clutch. Instruksjoner
en

Sjekk for å se om transaksel er rallende. Utgivelsen gaffel kan være løs. Du kan også ha en skadet eller ødelagt clutch plate demper våren. En annen mulighet er at gassvaieren kan være satt for løst, forårsaker lav tomgang.
2

Lytt til støyen i clutch-området. Problemet kan være at gaffelen akselen er feil installert eller du har en defekt peiling.
3

Sjekk om clutchpedalen forblir på gulvet uten å skyve på den eller er "limp . " Hvis dette er tilfelle, så har du en ødelagt clutch kabel eller trykkplaten er defekt.
4

Sjekk om det er press når du trykker på kløtsjpedalen. Hvis det ikke er noe press, så din slippe peiling eller gaffel er ødelagt eller clutch kabelen er brutt.
5

Sjekk om clutchen glipper mens du er i gir. Problemet kan være at clutch plate er slitt hvis clutchen har vært på i lengre tid. Men kanskje du har en lekk girkasse bak viktigste segl. Hvis det er en ny clutch, kan det ennå ikke bli sittende. Hvis det er en sitteplasser problem, vil problemet løse seg selv over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64040.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer