Sjekk ut Prosedyrer for en bil batteri

Du hoppet inn i bilen i morges, snudde tenningsnøkkelen, men ingenting skjedde. Du prøvde igjen. Ingenting. Batteriet er dødt. Nå hva. Det finnes flere tester du kan utføre for å se etter mulige problemer. Selv om vanlig, kan batteriproblemer oppstår på grunn av dårlig vedlikehold eller elektrisk krets shorts. Men du kan finne og løse problemet påvirker batteriets ytelse. Elektrolytt nivå

Sjekk væskenivået hvis batteriet har avtagbart lokk. Elektrolytten bør dekke cellene og separatorer. Også, hvis du kan se fill ringer gjennom åpningene, bør elektrolytt berøre bunnen av ringene. Tilsett om nødvendig destillert vann.

Husk at hvis du legger til batterisyre eller destillert vann til batteriet hver uke eller så, har du kanskje en overlading problem. Har dynamoen eller ladesystem sjekket for å finne problemet, hvis det er nødvendig.
Battery Charge

Ved hjelp av et batteri hydrometer, kan du sjekke tilstanden på batteriet. Batteri hydrometers er billig og tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken. Etter å ha utført en test på hver celle, bør lesing indikere 1.265 av egenvekt eller mer. Hvis en av målingene avviker mer enn 25 til 50 poeng, kan batteriet være defekt. Hvis alle cellene lese under 1,265, må batteriet en kostnad.
P Med gratis vedlikehold batterier, kan du bruke et voltmeter for å teste den generelle tilstanden til batteriet. Trykk på voltmeter sonder på batteripolene, respektere polaritet. Slå på frontlyktene og noter spenning lesing. Hvis det er under 12.4V, må batteriet en kostnad.

Merk at en lav hydrometer eller spenning lesing indikerer ikke nødvendigvis et defekt batteri. Du kan ha et ladesystem problem, dårlig batteri tilkoblinger, en nåværende lekkasje eller et system å sette batteri under høy belastning.
Battery Load Test

Batteriet last test er den beste måten å finne ut tilstanden på batteriet. Men det krever et batteri belastning tester for å måle strøm produksjon og ytelse.

Kontroller at batteriet har minst 12,4 volt kostnad uten belastning (alt tilbehør utenfor). Følg deretter tester produsentens instruksjoner for å utføre testen. Hvis du ikke har tilgang til en last tester, sjekk din lokale auto deler butikken. Noen butikker vil utføre denne testen gratis.
Lekkasje Test

En lav batterilading kan være forårsaket av en skitten batteri topp, dårlige kabelforbindelser eller et system kort , også. Du kan utføre noen raske tester for å finne ut om noen av disse problemene finnes i ditt tilfelle.

Å utføre en lekkasjetest, sette voltmeter til en lav innstilling. Berører bakken sonde til batteriets negative og kraften sonden til toppen av batterikassen. Hvis du får noen spenning lesing, er skitt utlading battericellene. Bruk en myk børste, rengjøre batteriet toppen og tilfelle med en løsning av natron og vann.
Battery Terminal Test

Kontroller batteritilkoplingene ved å koble den røde eller strøm av en sonde voltmeter til batteri stolpe og bakken proben til enden av batteri-kabel hvor den slutter seg til terminalen. Hvis du får en leser over 0,5 volt, rengjør batteripolene med et batteri innlegg rengjøring pensel og en løsning av natron og vann. Test den andre terminalen, og reverserte sonde tilkoblinger.
Battery Drain Test

Ta bakken batteri kabelen og koble voltmeter i en serie mellom batteriet innlegget og kabelen du bare frakoblet. Innstille apparatet til DC mA. Kontroller at tenningen og alt tilbehør er Off. Løsne eller fjerne underhood lyspære.

Finn klokke sikring i sikringsskapet og fjerne det. Så les apparatet. Hvis du får noen spenning leser over 10 mA, det er en aktuell lekkasje tømme batteriet. Du kan trekke hver eneste sikring, ett om gangen, til du får en lesning av 0 volt på måleren. En komponent i at kretsen kan være kortsluttet, eller andre problemer med kretsen er årsaken til lekkasjen på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64083.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer