Hvordan fikse flimring kjøretøy Lights

Automotive elektriske systemer har blitt mer kompleks gjennom årene, men de grunnleggende prinsippene bak dem er like. Dynamoen eller generator viljestyrke bilen mens du lader batteriet samtidig. Et vanlig problem med noen systemer er tendensen til å "strobe", eller gjøre lysene flimre. Diagnostisering problemet kunne ta bakgården mekaniker noen få minutter, fikse det kan ta opptil en time. Du trenger
Voltmeter
Tenger
Vis flere instruksjoner
Fikse flimrende lys i en bil
en

Sjekk dynamoen /generator med et voltmeter. Den vanligste årsaken til flimrende lys er en utslitt dynamo, som en av de tre roterende plater som genererer elektrisitet slites ut. Så som enheten treffer "dødpunkter", strømmen minker, forårsaker at lyset flimrer. Spenningen skal være over 13, helst over 14 volt. Bildeler butikker vil sannsynligvis ha en maskin for å teste dynamoen gratis. Bytt dynamoen hvis den ikke klarer å produsere mer enn 13 volt, eller tester dårlige. De fleste dynamoer siden 1970-tallet har interne spenningsregulatorer, men for eksterne modeller denne enheten er montert i nærheten av dynamoen og kan føre til en del feil.
2

Sjekk for løse eller frakoblet bakken kabler. Noen on-board motor datasystemer er følsomme for løse forbindelser, påvirker tenning også. Kaffeprodukt stropp eller kabel er på motoren, og noen ganger på kraftoverføringen. Mange elektriske elementer på bilen, inkludert tenningssystemet, vil avhenge sterkt på disse jordforbindelsene. Wobbling bolter eller intermitterende tilkoblinger kan føre til at lyset flimrer. Stram dette grunnlaget, samt den primære batteriet jordledning.
3

Sjekk for løse eller frakoblet tenning ledninger. På de fleste biler, er det en ledning for hver tennplugg. Når de kommer løs, kan opptil 70.000 volt bakken ut hver gang ledningen er avfyrt av distributøren. Dette kan føre til alvorlig lys flimring og kan skade følsom elektronikk.
4

Kontroller batteriets syrenivå, og teste separat for ladekapasitet. Et batteri miste sin evne til å lade riktig kan føre til en svak flimring på lysanlegget. På noen modeller går en egen positiv ledning inn i en koblingsboks i nærheten. Denne boksen kan korrodere, som det ofte under batteriet der syre samler. Når korrodert, koblingsboksen ikke tillater full strøm overføring, og når bilen er i bevegelse det kan vingle eller bump.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63995.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer