Slik feilsøker det elektriske systemet i en Acura Integra

Siden Honda sluttet å selge Acura Integra i USA i 2007, har Acura eierne måtte ta på seg en sterkere rolle i vedlikehold av bil. Din Integra elektriske system består av mange komponenter og sensorer, inkludert starter, dynamo og lys. Før du tar bilen ned til Honda forhandler for en krok opp til datamaskinen og en kostbar reparasjon regningen, prøv å feilsøke selv. Du trenger
Fuse avtrekker
Phillips skrutrekker
Tapered probe
Gauge
Vis flere instruksjoner
en

Se etter en blåst sikring når du først oppleve et elektrisk problem. Et diagram på sikringsboksen lokk viser deg hva sikringen styrer hvilken komponent. Åpne sikringsboksen under panseret, og fjern eventuelle blåst sikringer med en skrutrekker. Også sjekke sikringene i interiøret sikringsskap, fjerne dårlige sikringer med en sikring avtrekker.
2

Finn de under dash sikring-stafetten boksen hvis du har problemer med blinklys eller nødblink. Ta av blinklys /fare stafett, og sjekke om releet og socket terminal er i god form og å ta kontakt. Hvis alt stemmer, lage innspill tester ved stikkontakten. Reparere eventuelle problemer, og sjekker dine snu signaler og nødblink. Hvis problemet vedvarer, må du bytte blinklys /fare stafett.
3

Vet du om din vindusvisker releet hvis vindusviskere handle som de er besatt av å komme på alt av seg selv. For noen grunn, er dette et problem i eldre Acura modeller. Sjekk sikringsskapet først. Hvis du ikke finner problemet, må du bytte vindusvisker releet.
4

Se på tilkoblinger. De bør være ren uten løse ledninger. Bruk en konisk probe for å sjekke ledninger og tilkoblinger fra ledningen side, hvis mulig. Alle kontakter som ikke er vanntett bør pakkes med fett. Sett kontakter hvilket gjør sikkert at push-down utgivelser lås.
5

Recall hvis du har erstattet en bremselys nylig. Hvis bremselysene insisterer på bor på selv når foten kommer av bremsepedalen eller om interiør lysene dempet når du bremser, kan det være at du eller noen erstattet bremselys med feil lyspære. Tre dollar for rett pære og du vil unngå en tur til mekaniker.
6

Bytt ut Acura Integra starter om oppstart er et problem, og du har allerede sjekke sikringer, batteri og dynamo. Batteriet skal gi strøm til solenoiden på toppen av starteren, slik at starteren skal aktiveres.
7

Notice hvis ladeindikatoren tennes mens motoren er i gang (det skal gå ut etter motoren starter). Dette betyr ofte at ladesystemet ikke lader batteriet lenger. Slå av alt elektrisk-radio, vind, varme, cruise control og elektriske vinduene. Holde bilen kjører til du kan få det til nærmeste reparatør for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63762.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer