Slik feilsøker Air Conditioning i en Saturn Ion

Unngå en tur til mekaniker ved å prøve å feilsøke problemer selv i din Saturn Ion. Mens air condition problemer er vanlig, de er ofte ganske enkle å diagnostisere og selv fastsette. Du trenger
skrutrekker
Monkey wrench
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Juster klima kontroller. Hvis de synes å fungere fint, men har effekt på lufta, så problemet er sannsynligvis en enkel blåst sikring. Hvis kontrollene ikke fungerer som de skal, så problemet er sannsynligvis med kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre lyden som følger slå luften fra lav til høy, så problemet er sannsynlig med viftemotor.
3

Pull på tilbehøret trim plate å slippe festeelementene å komme til kontrollpanelet. Koble fra den elektriske kontakten. Fjern skruene fra radio og trekk radioen ut. Koble fra radio elektriske kontaktene og ta ut radioen. Koble modus og temperatur kabler fra HVAC kontroll forsamlingen. Koble air condition kontroll montering elektriske koblinger. Skru av kontrollpanelet.
4

Fjern en ødelagt viftemotor. Finn det rett bak bunnen trim fotbrønnen panel. Trekk den elektriske tilkoblingen. Skru og fjerne det. Fjern mutterne og boltene som holder viftemotor og vifte på plass og fjerne det også.
5

Kontroller kjølevæske nivå. Løft panseret på panseret av bilen og finne kjølevæske reservoaret helt foran på førersiden. Løft av lokket og skinne en lommelykt inne i reservoaret. Se inn i siden av reservoaret for å sørge for at kjølevæskenivået ligger mellom lavt nivå og fulle linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63818.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer