Slik feilsøker en 1998 Mercury Sable

The 1998 Mercury Sable er en mellomstor bil produsert av Ford Motor Company. Sobel har gått gjennom fem generasjoner av designendringer siden oppstarten i 1986. Fords Mercury linje har hatt en vaklende rykte for pålitelighet, imidlertid. Heldigvis, ikke 1998 Mercury ikke mange kjente problemer og fabrikken minnes. Instruksjoner
en

Start motoren og vri rattet for å låse. Hvis rattet hyler eller squeals, så du har en defekt servostyring pumpen skivene. Ford har installert sin feil trinse design på mange biler i mange år og noen av disse inkluderte 1998 Mercury modellene. Dessverre, hvis servostyringen skivene og beltene ikke endres umiddelbart når dette skjer på 1998 årsmodell, kan de servostyring linjer faktisk sprekke, sprøyting servostyring væske overalt. Så rart som det høres ut, er dette elementet ikke dekket under en fabrikk tilbakekalling, men det må bli erstattet av en erfaren mekaniker.
2

Kontroller setebeltespennen feste stud for sprekker eller forringelse. Den bilbeltet spenne studs var feil varmebehandlet på noen modeller i 1998, og hvis du skulle komme i en krasj, kan du bli skadet på grunn av en defekt sikkerhetsbelte system. Har dette elementet skiftes ved et Ford forhandler under tilbakekalling for dette elementet.
3

Sjekk justeringen av dine lykter. Instruksjonene i 1998 Sable brukerveiledningen er ikke klart nok for en skikkelig lysregulering. Feiljustert frontlykter kan redusere nighttime synlighet og kan føre til krasj. Du er nødt til å få en ny manual fra en Ford forhandler med de riktige, klare instruksjoner slik at frontlysene kan justeres riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64108.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer