Slik feilsøker Air Conditioning i en Cadillac Escalade

Problemer med en air condition-systemet kan være tidkrevende og kostbart å fikse i et kjøretøy. Spare tid og penger ved å prøve å feilsøke problemer med air condition på egen hånd. Lær hvordan å diagnostisere disse problemene i en Cadillac Escalade og muligens unngå en tur til forhandleren. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til viftemotor først. Hvis fungerer, vil støyen fra viftemotor øker når luften er slått til høy og avta når den er slått på lav.
2

Finn blåseren motor i en Cadillac Escalade ved å fjerne trim panel direkte under hanskeboks. Blåseren motor er en svart brikke med en hvit dørslag utseende stykke vedlagt. Finn du på fliken og skyv den ned mens du vrir på viftemotor mot klokken for å fjerne.
3

Juster temperaturen kontroller for å sikre at de fungerer som de skal. De ringer bør ha den riktige mengde motstand. Hvis disse ikke fungerer som de skal, kan det være en sikring problem.
4

Finn sikringsboksen ved å åpne førersiden døren og løsne panelet nær rattet med en skrutrekker. Fjern effuse med sikringstrekker montert til sikringsboksen døren. Escalade modeller nyere enn 2000-modeller vil ha ekstra sikringer i døren også. Sikringen i en Escalade som styrer AC er nummer 12.
5

Kontroller kuppelen lys og grafikk på skjermen fungerer som de skal. Hvis de ikke er, så kan det være et kontrollpanel problem.
6

Fjern hele trim plate på dashbordet ved lettelser den ut med en skrutrekker en kant av gangen. Skru på kontrollpanelet og forsiktig lirke den ut før du kobler den elektriske tilkoblingen.
7

Trykk på kontrollkabler å sikre at de er å regulere temperaturen riktig. Finn dem mens kontrollpanelet er fjernet. Man bør være varm å ta på og man bør være kult å ta på. Hvis de er både varm, så er dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63747.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer