Slik feilsøker Air Conditioning i en Plymouth Neon

Air condition problemer er vanlig i mange biler. Ta noen enkle trinn for å prøve og feilsøke problemer med air condition i Plymouth Neon. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Dersom temperatur kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt på lufta, da en sikring er sannsynlig å klandre. Sikringsboksen i en Plymouth Neon er plassert til venstre for rattet. Sikringen skal erstattes er 10 ampere og i stedet åtte.
2

Sjekk kontrollpanelet neste hvis kontrollene ikke fungerer i det hele tatt. Finn kontrollpanelet ved å løsne sentrum instrument rammen og fjerne den sentrale air duct. Skru av AC og varmeapparat panelet og dra det litt. Koble kontroll kabler og ledningsnett for å fjerne kontrollpanelet.
3

Juster klima kontroller på dashbordet mens bilen er i gang for å lytte for viftemotor. Hvis du ikke kan høre blåser lyd som øker når luften er skrudd opp, så blåser motoren kan være ødelagt.
4

Koble den svarte negative batterikabelen. Fjern passasjersiden lavere skrapemerker panel og trekke tilbake teppet. Finn viftemaskinen henger like under trim nær gulvet styret. Ta av dekselet, tre skruer og til slutt motor og vifte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63816.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer