Slik feilsøker Air Conditioning i en Jeep Grand Cherokee

Air condition problemer kan dessverre være ganske vanlig i biler, både nye og gamle. Ofte kan være enkle å diagnostisere og lett å reparere. Spar deg selv mye tid og penger å unngå kostbare turer til forhandleren eller en mekaniker ved å lære å feilsøke problemer med air condition i din Jeep Grand Cherokee. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og juster klima kontroller. Hvis de synes å fungere fint, men har effekt på lufta så problemet er sannsynligvis en enkel blåst sikring. Hvis kontrollene ikke fungerer riktig så problemet er sannsynligvis med kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre lyden som følger slå luften fra lav til høy, så problemet er sannsynlig med viftemotor.
2

Erstatt den gamle sikringen lett. Det er tre sikringsbokser i en Jeep Grand Cherokee, og den som driver klimaanlegg er funnet under instrumentpanelet til venstre side og litt under rattstammen. Riktig sikring er den røde nummer fem.
3

Koble kollisjonsputen systemet først før han får tilgang til kontrollpanelet. Gjør dette ved å koble den svarte negative batteriet kabelen og venter i minst to minutter.
4

Fjern den midtre delen av instrumentpanelet på dashbordet som omgir air condition og oppvarming kontroller. Skru ut de fire skruene som holder klimakontroll forsamlingen på plass. Trekk hendlene ut.
5

Kom til viftemotor i en Grand Cherokee ved først å deaktivere airbags. Skru ut hanskerommet og fjerne det. Skru av viften motor ledningsnett funnet rett bak viftemotor. Skru ut de tre skruene som holder viften motor på plass og deretter fjerne motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63815.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer