Hvordan diagnostisere en dårlig Starter på en motor

Drivers ofte anta når deres bil ikke starter at batteriet er den skyldige. Selv om dette kan være sant ved noen anledninger, er andre komponenter som er involvert med å starte en motor som også kan bidra til svikt, inkludert en dårlig starteren. Lære å diagnostisere en dårlig start kan sikre at du ikke pådra skade starteren ved feildiagnostisere årsaken til motorhavari. Du trenger
Voltmeter
Batterilader
Liten hammer
Vis flere Instruksjoner
Hvordan diagnostisere en dårlig Starter på en Motor
en

Hør. Hvis du hører en tydelig klikkelyd når engasjerende tenningen, er problemet mest sannsynlig ikke starteren. At lyden indikerer svakt batteri som ikke kan produsere nok kaldt spy forsterkere til å drive starteren og slå av motoren over. Boost batteriet med en batterilader eller kontrollere spenning med et voltmeter.
2

Slå av lysene på. Sett nøkkelen i bilen i på-posisjon og slå på lyset for å finne ut om batteriet er riktig tilkoblet. Hvis lampene dim eller gå ut, kan det hende du har en dårlig kobling til batteriet. Kontroller kablene er tette, og renslighet. Korrosjon kan betydelig redusere produksjonen av batteriet forsterkere til starteren. Hvis lysene være på og sterk, så spenningen ikke når starteren, og andre komponenter kan være mistanke, slik som park /nøytral-bryter eller en dårlig tenning krets bryteren.
3

Trykk på siden av starteren med en liten hammer. Tapping bidrar til å løsne de interne børster inne starteren å slå i tilfelle de er slitt eller beslaglagt i en bestemt posisjon. Hvis dette fungerer, har du en dårlig start og bør erstatte det raskt, fordi denne metoden for å starte motoren ikke vil fortsette å jobbe for svært lenge. Dessuten kan andre funksjoner i starteren være på feil som slitte eller ødelagte tennene på svinghjulet, som du ikke kan se uten å fjerne starteren.
4

Sjekk Jordledningene for batteriet og starteren. Sjekk elektriske forbindelser til starteren og sjekke dynamoen og jord stroppen til motorblokken. Erstatte eller reparere defekte jordkabler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63971.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer