Hvordan diagnostisere en Ford Focus som ikke vil starte

En no-start problem i din bil kan være forårsaket av en eller flere systemer i bilen. Det kan være så enkelt som en løs batteri tilkobling eller så komplisert som en motor mekanisk problem. Det er noen mest vanlige årsaker som kan oppstå i et nei-start problem med bilen din. Du trenger
Voltmeter
Baking soda og vann
Myk børste
skrutrekker
batteri syre om nødvendig
svinghjul turner om nødvendig
New drivstoffilter om nødvendig
Shop rag
Liten skrutrekker
Nod lys
Spark tester
Ratchet og Plugghetter
Ratchet forlengelse
Wire trådmåler
Vis flere instruksjoner
Sjekk batteriet
en

Slå på voltmeter.Set din måleren til 20V serien.
2

Touch de negative og positive batteripolene med den svarte og røde voltmeter fører henholdsvis . Du bør komme nær 12,5 volt. Hvis ikke, må du lade batteriet eller erstatte det.
3

Kontroller at batteripolene og terminaler er rene. Hvis det er nødvendig, rengjør innlegg og terminaler med 1 ss. av natron blandet i 8 oz. med vann og en myk børste.
4

Fjern de to ventilhetter fra toppen av batteriet med en skrutrekker. Kontroller at syrenivået er rett på bunnen av fyllingen ringer. Legg batteri syre eller destillert vann som er nødvendig. Bytt ventilhettene.
Kontroller Starte System
5

Sørg vil drevet på starteren er engasjerende og snu motoren. Hvis Starttannhjulaksel er engasjerende og slå av motoren, gå til trinn 4.. Hvis ikke, gå til trinn to.
6

Ta av starteren.
7

Drei svinghjulet med et svinghjul turner. Hvis svinghjulet svinger uten problemer, kan du ha et problem i starteren system. Hvis svinghjulet er vanskelig å slå eller slår seg ikke i det hele tatt, har du et mekanisk problem og bør ha en auto tekniker inspisere bilen om nødvendig.
8

Sjekk alle starter systemet ledningene fra batteriet til startsolenoiden og starteren. Pass på at koblingene er tette. Fix som nødvendig.
Se etter Fuel
9

Finn Schrader ventil på drivstoff manifold rail. Ventilen er lik en luftventilen på et sykkeldekk og ligger nær den første drivstoff injektor på innløpet drivstoff linje.
10

Dekk ventil med en butikk fille og trykke stammen inne i ventilen med en liten skrutrekker. Bruk fille for å fange skvett brensel. Hvis det er drivstoff på linje, gå til neste trinn. Hvis det ikke er drivstoff, har du kanskje en begrenset drivstoff filter, drivstoff linje eller en dårlig bensinpumpe. Skift bensinfilter om nødvendig eller har drivstoffsystemet kontrolleres av en auto tekniker.
11

Re-installere drivstoff injektor og trekk injektoren elektriske kontakten.
12

Plugg et nikk lys på injektoren elektriske kontakten.
13

Ha en hjelper sveiv motoren mens du ser nikk lys. Hvis nikk lyset ikke blinker, er det et problem i kretsen og trenger ytterligere testing av en auto tekniker. Hvis nikk lampen blinker, er kretsen fungerer.
Kontroller Spark
14

Koble en av tennplugg ledninger.
15 < p> Koble en gnist tester til tennpluggen.
16

Hook den andre enden av gnist tester til god jord på motorblokken. En bolt eller brakett på motoren vil gi en god jord.
17

Ha en hjelper dra motoren rundt. Du bør se en lys, blå gnist hoppe gapet i gnist tester. Hvis ikke, har du et problem i tenningssystemet: Enten en dårlig tennplugg ledninger, distributør, tennspolen eller tenningsmodul. Har tenningssystemet kontrolleres av en auto tekniker om nødvendig.
18

Fjern tennpluggene en etter en med en skralle, skralle forlengelse og Plugghetter. Sjekk pluggen gap med en wire trådmåler. Sammenligne gapet med spesifikasjonen på bilens instruksjonsbok og tilbakestille den om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63970.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer