Slik feilsøker det elektriske systemet i en Honda Prelude

The Honda Prelude er en sporty Honda som tilbyr all den økonomien og påliteligheten som vanligvis finnes i Hondas. Forsterkerne som kreves for å drive bare de rutinemessige elektriske artikler legge opp. De fleste har flere elementer koblet opp, enten det er en mobiltelefon eller en iPod. Det er fornuftig å bli kjent med bilens elektriske system før problemene utvikler seg. Du trenger:
DVOM (digital volt-ohmmeter)
Vis flere instruksjoner
en

Husk at Hondas batteri krefter resten av det elektriske systemet. Hvis du starter opplever elektrisk komponent problemer, sjekk øyet på batteriet for å se om det er fulladet. Rene tilkoblinger av noen korrosjon du finner. Du kan også teste ut batteriet med et digitalt volt ohm meter (DVOM). Hvis batteriet sjekker ut, men flere elektriske systemer er på blink, se på dynamo, som vil påvirke batteriet.
2

Installer en defogger bryter /timer for å slå av bakvinduet defogger hvis du opplever starte opp problemer. Mange Honda preludier 1986-1989 med en Bosch dynamo har et problem med en lav batterilading grunn defoggers igjen på som bidrar til å varme under panseret og skade dynamoen.
3

Look til et problem med inhibiter bryteren hvis det tar flere prøver å få Prelude i gang, spesielt hvis dash lysene kommer på, men motoren ikke.
4

Diagnose problemet med PGM-Fl kommer på. Plugg ledninger kan bli revet og må byttes. Et annet problem kan være at du har en tett injektor. Prøv å skifte ut luftfilteret og spyling luftinntaket i din kald motor med forgasser renere (høy ytelse slag).
5

Betrakt et problem med oksygen sensor eller gassen posisjonering sensor (TPS ) Hvis du har problemer med din Honda tøffer eller bølgende med akselerasjon.
6

Se etter koder når du opplever elektriske problemer med RPM eller speedometer målere. Noen på forhandleren eller en auto deler start kan koble bilen din datamaskin opp for å få kodene som forteller deg hvor problemet ligger.
7

Se om du trenger en ny bil hastighetsmåler hvis Prelude er dra med akselerasjon eller røyking ved tomgangskjøring. Dette er et vanlig problem for Honda og noen ganger inneholder feil speedometers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63833.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer