Slik feilsøker Honda Civic Transmission

The Honda Civic overføring gjør at Civic å overføre kraften som genereres av motoren til hjulene. Det gjør den ved å koble til motoren gjennom clutch forsamlingen. Selv om tradisjonelt, en overføring henvist til denne mellommann enhet på bak-stasjonen biler har navnet overført til front-kjøretøy, som for eksempel Civic. Over tid hver bilens mekaniske komponenter har potensial til å bryte. Honda sendinger er intet unntak. Men før rushing off til overføring butikk (siden de kan være ganske dyrt), kan du feilsøke en Honda Civic overføring selv å sørge for at du vet nøyaktig hva som er galt. Instruksjoner
en

Sjekk for lekkasjer. Hvis Civic lekker en dyp rød væske, er dette girolje. Det kan være en hoved tetning som lekker eller det kunne være en lekkasje fra transmisjonshuset. Den eneste måten å vite hva segl har sviktet, er å komme under bilen og se etter kilden til lekkasjen.
2

Sjekk om overføring væske er brun eller har en brent lukt. Dette indikerer at væsken har brent. Dette kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting. Men hvis girolje var lav til å begynne med, er dette vanlig.
3

Sjekk om de Civic overføring downshifts når du trykker gassen i bånn mens du kjører i tredje eller 4. gir. Hvis den ikke gjør det, kan dette tyde på strupeventil kabelen er ute av justering og må justeres.
4

Sjekk om din Civic vil starte i girene andre enn park eller nøytral. Hvis ja, så nøytral sikkerhet start bryteren er feil.
5

Sjekk om overføring slips, skifter grovt eller lager mye støy eller har ingen stasjon i forover eller revers. Dette betyr vanligvis at væskenivået er for lavt. Imidlertid kan det tyde utstyr svikt i overføringen. Kontroll og opprettholde riktig overføring væske nivåer er første skritt i å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64042.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer