Hvordan Test barnevernet i en ikke-Starter Saturn S-Series Bil

The veivaksel posisjon sensor på en Saturn S-serien er en Halleffektsensor brukes av datamaskinen for å bestemme plasseringen av nummer 1 sylinder. Med denne informasjonen, kan datamaskinen justere tenning timing. Sensoren er plassert like over starteren og har en to-leder terminal-kontakt, den har en gul positiv wire og en lilla negative wire. Du trenger
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Locate starteren og ser direkte over det - du kan se barnevernet i blokken. Trekk den elektriske kontakten av sensoren. Plasser multimeter på ohm skala.
2

Probe de to terminalene på sensoren med ledninger på multimeter. Polaritet her gjør ingen forskjell, så enten bly kan gå på enten terminal. Les displayet på multimeter. Riktig motstand verdi spenner 900-1200 ohm. Hvis motstanden er mye større eller mye mindre, erstatte CPS.
3

Plugg den elektriske kontakten bak på sensoren. Plasser multimeter på 24-volt skala. Plasser multimeter røde sonde i sensorens gule og den svarte proben i motsatt lilla terminal.
4

Sveiv motoren rundt for å starte bilen, med hjelp av en venn, mens du ser på skjermen på multimeter. Hvis sensoren er bra, bør det være store variasjoner i spenning; multimeter skal vise batteriets spenning og deretter vise "0", gjentar seg svært raskt. Hvis sensoren ikke noen av disse testene, bør den byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63987.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer