Om Hestekrefter

De fleste av oss har hørt begrepet Horsepower, men noen av oss vet betydningen av ordet eller måling? Du husker det fra fysikk eller matematikk klasse, men hva er opphavet til begrepet? Identifikasjon

Den enkle definisjonen av hestekrefter er "arbeid gjort over tid." Den nøyaktige målingen er at man hestekrefter tilsvarer £ 33 000 fot per minutt.
Time Frame

Historien om begrepet hestekrefter dateres tilbake til James Watt i slutten av det 19. århundre . Dette er også mannen som er ansvarlig for begrepet "Watt", som er en enhet av power.The Historien forteller at James Watt trengte en måte å rangere evnene sine dampmaskiner for å selge mer av dem. Fordi dampmaskiner var erstatte hester som en metode for å få arbeidet gjort, hesten ble en del av ligningen.
Funksjon

Målemetoden ble opprettet ved hjelp av følgende matematikk. James Watt antar at en hest festet til en mølle jeksel kunne gå en 24 fots diameter. Hesten ble bestemt å være i stand til å trekke med en kraft på 180 pounds. Observere at hesten gjorde 144 sirkulære turer i en time (omtrent 2,4 per minutt), konkluderte Watt at hesten reiste på en avrundet opp figur av 181 fot per minutt. Dette tallet ble multiplisert med 180 pounds, noe som gir en figur o 32 580 som er rundet opp til 33,000 pounds per minutt. Dette er nummeret er i bruk i dag for å måle hestekrefter.
Størrelse

Måling noen metode for makt er lettere å forstå hvis du kan bryte det ned til ulike vilkår for bruk . For å få en bedre følelse av hestekrefter er å tenke, på det slik:-Lift 33,000 pounds opp en fot i ett minutt-Lift £ 1 33 000 fot i tiden av en minutt-Lift 1,000 pounds opp 330 meter i den tiden av ett minutt -frakte 100 pounds opp 33 meter i den tiden av seks secondsAny en av dem vil skape en hestekrefter.
effekter

Enheter av hestekrefter kan også bli konvertert til andre måleenheter også. Her er noen eksempler: 1. En hestekrefter er det samme som 746 watt. Hvis noen var i bevegelse ved en konstant hastighet på en hestekrefter på en tredemølle, kunne han kjøre en generator skape 746 watt power.2. I tiden av en time, er en hestekrefter det samme som 2545 BTU av energi. Hvis noen skulle bruke 746 watt kjøre gjennom en elektrisk varmeovn, hun ville produsere 2545 BTU av heat.3. Hvis en hest kunne produsere ett hestekrefter i en time, ville det brenne 641 kalorier av mat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63867.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer