Om Bil Belter

Bil belter er noen av de minst kostbare delene av bilen din, men de er svært viktige for bilens helse og ytelse. Bilbelter er laget av gummi, og derfor de til slutt sprekke og slites ut. Skifte belter i bilen er en gjør-det-selv-jobb hvis du kjenner deg igjen i en bilmotor. Ellers er det lurt å få en profesjonell på jobben. Skifte en serpentin belte kan være veldig involvert. Historie

Automobiles har utviklet seg mye siden de ble introdusert i slutten av det 19. århundre. Autos har vannpumper, power-styring pumper og mange andre tilbehør. Opprinnelig hadde hver av disse komponentene sitt eget belte, men de fleste moderne biler i dag bruker bare en serpentin belte til makten mange komponenter.
Funksjon

Bil belter drive komponentene av bilen og holde dem alle fungerer. Hvis en bil belte pauser, bilen vil miste funksjon for de deler av bilen drevet av beltet. For eksempel, hvis en vannpumpe belte pauser, vil vannpumpen umiddelbart opphøre arbeider, noe som kan føre til overoppheting av motoren. Hvis en serpentin belte pauser, vil mange deler av bilen slutter å fungere.

Typer

Timing belter er laget av laftet gummi og la stemplene å operere riktig. Hvis timingen belte pauser, vil motoren stanse umiddelbart. Dette kan være ganske farlig hvis du er i tett trafikk eller på freeway.Serpentine belter makt kjøling pumpe, servostyring væske pumpe, kjølevifte, luftinjeksjon pumpe, air condition kompressor og mer. Du vet at din Serpentine beltet må skiftes hvis du hører en pipelyd som kommer fra motoren din, spesielt når du starter bilen.
Expert Insight

De fleste eksperter anbefaler at du endrer din Serpentine beltet minst hver 35 000 miles. De varer vanligvis mellom 36.000 og 60.000 miles. Timing belter bør byttes hver 50 000 til 60 000 miles.
Hensyn
p Hvis du bestemmer deg for å installere en ny Serpentine beltet selv, tegne et diagram av belte og hvor det går før du fjerner den gamle remmen. Du kan spare litt frustrasjon hvis du kan huske alle svingene etter at den er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63868.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer