Hvordan diagnostisere vanlige innretting problemer

Dette er ikke et være End All guide til å diagnostisere en justering problem med bilen din, men det kan fungere som en guide til de mest vanlige problemene. Du trenger:
Bilen
Vis flere instruksjoner
en

Først får i bilen en kjøretur. Er det noe galt med styringen? Ikke kjører rett? Overvåke hva som skjer deretter se til de neste trinnene og se om du kan diagnostisere og få et bedre inntrykk av hva som skjer.
2

Har bilen kjøre rett mens rattet er slått? Du har sannsynligvis en justering problem i tannstang. Du tannstang i koblet til forhjulene ved tie rod ender. Disse tie rod ender er justerbare. De i utgangspunktet justerer du rattet og forhjulene. De gjør at når rattet er rett begge forhjulene og pekte rett. Vanligste årsakene til justeringer for å være off er treffende potten hull, gni seg mot fortauskanter, og noen ganger bare bilen bli gammel. Du må finne en automotive butikk med en justering maskin å ha dette korrigert. De fleste butikker har en og det er ikke så dyrt for en tjeneste.
3

Har din bil følelsen som sin trekker til den ene siden? Du har sannsynligvis mer av et problem med dekkene. Det er meget mulig at en dekkets lufttrykk er lavere på en side enn den andre på forsiden. Også det kan være at slitebanen på siden er mye mer slitt ned enn den andre. Sjekk du dekk lufttrykk og tilstand. Også jeg har funnet fra personlig erfaring at å rotere dekkene fra foran til bak noen ganger kan fikse dette problemet, eller i det minste gi deg litt mer tid før du trenger å kjøpe nye dekk.
4

Har du unormal slitasje på dekkene dine? Dette kan være en vanskelig situasjon og trenger å bli satt på en justering maskin å diagnostisere. I utgangspunktet når dette skjer avhengig av hvor på dekk slitasjen er dine tie stenger kunne være ute av justering, kan din camber være ute av justering, kan din caster være ute av justering, etc. Du får bildet. Mesteparten av tiden sin justeringen i dine tie stenger som er det vi forklart i trinn en. Dette er vanligvis den mest vanlige ting for å komme seg ut av justere og er også den enkleste og billigste å fikse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63849.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer