Tegn på lav Frostvæske i en bilmotor

Frostvæske er en viktig komponent i en bil. Når en bil kjører lite frostvæske, problemer oppstår. Noen ganger tegn på lavt frostvæske kan gå ubemerket hen for en stund. Når frostvæske nivåer får lav nok, men begynner en bil viser nok tegn som ber sin eier for å få den sjekket av en mekaniker. Kjenne tegn på lav frostvæske kan hjelpe sjåførene unngå mer kostbare reparasjoner i fremtiden. Funksjon

Frostvæske virker innenfor et bilens kjølesystem. Det forhindrer væsker innenfor dette systemet fryser til fast form. Den mest brukte formen for frostvæske er etylenglykol. Den er foretrukket fordi det er billig, kan bli blandet med vann i alle forhold, og ikke reagerer kjemisk med noen annen substans i en bils kjølesystem og har et passende høyt kokepunkt.
Lukt

En av de vanligste tegnene på lavt frostvæske i en bil er en søt lukt som er vedvarende tilstede i et kjøretøy. Når en driver merknader slik duft, bør han sjekke gulvbord under teppet på passasjersiden av bilen. Noen væske eller fuktighet oppdaget at det er sannsynlig å være frostvæske som lekker fra bilens varmeapparat kjerne.
Greasy Film

annen vanlig tegn på lav frostvæske i en bilmotor er en fet type film på innsiden av vinduene. Denne filmen blir ofte misforstått som vanlig skitt som har samlet seg i en bil, men det gjentar seg gang etter å ha blitt renset. Drivere bør være klar over at det vanligvis signaliserer lav frostvæske i en bil som har resultert fra en lekkasje i varmeapparatet kjernen.
Ingen Heat

lav frostvæske i en bilmotor vanligvis fører varmen til å slutte å virke. Dette symptomet er vanligvis bare lagt merke til i vintermånedene, når en sjåfør er avhengig av varme for å være komfortabel i bilen hennes. Dette symptomet er også ofte på grunn av en defekt termostat. Men trenger lav frostvæske som skal utelukkes, og varmeapparatet kjernen bør undersøkes for lekkasjer.
Forebygging /løsning

tegn på lav frostvæske vanligvis skyldes en lekke i bilens varmeapparat kjerne. Slike lekkasjer oppstår vanligvis når en bil frostvæske og kjølesystem ikke blir spylt på rutinemessig basis. Dette fører til rust å bygge opp i bilens kjølesystem, som fører til lekkasjer i sin varmeapparat kjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63990.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer