Slik utfører du en Compression Test på motor i en Dodge Durango

Når Dodge Durango ble tilgjengelig for 1998 årsmodell, kom den med en V8 motor, men senere tilbudt valg av en V6-motor i tillegg. Når motoren går dårlig, mister strømmen eller brannskader olje, utføre en kompresjon test er en enkel måte å finne ut av problemet. Bare sammenligne komprimering antallet av hver sylinder til den foreslåtte komprimering for å finne ut hva som er galt. Du trenger
Compression tester
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Forbered deg på testen ved å sørge for at Dodge Durango inneholder et godt batteri siden den vil trenge å spinne motoren flere ganger. Varm opp motoren i SUV før du kjører komprimering test slik at resultatene vil være nøyaktig. En kald motor gir unøyaktige resultater.
2

Fjern alle tennplugger fra motoren og deaktivere tenningssystemet å unngå elektrisk støt under komprimering test. Dersom SUV inneholder en V8-motor, vil det være åtte tennplugger, men hvis det har en mindre V6, vil det være bare seks. Motoren vil nå spinne fritt og er klar for å teste den.
3

Start med å velge en tennplugg hull og sette inn kompresjon tester. Sveiv starteren å rotere motoren og bygge kompresjon i at sylinderen. Registrere komprimering nummer og gjenta denne prosessen for hver av de resterende sylindere. Det bør være enten seks eller åtte tall, ett for hver sylinder, når du er ferdig med testen.
4

Sammenlign disse tallene til produsentens spesifikasjoner for Dodge Durango. Hvis SUV inneholder en V6-motor, er kompresjon 9.7:1. Hvis det har en 5.7L V8-motor i stedet, er forholdet 9.6:1. Forholdet til 4.7L V8 motor avhenger av modell år. Hvis SUV er en 2004 gjennom 2008-modell, er forholdet 9.0:1 men den endres til 9.3:1 for eldre modeller.
5

evaluere resultatene ved å sammenligne tallene med hverandre. De bør falle innenfor 10 PSI fra hverandre så vel som i løpet av 15 PSI som anbefalt vil komprimering. Utfør kompresjon test igjen på eventuelle sylindere med en lav avlesning etter at et capful av motor olje til sylinderen.
6

Sjekk den nye lesing for å se om den er høyere enn den forrige. Hvis det er, har sylinderen bæres stempelringer eller sylindervegger. Hvis det er det samme, har det slitte ventiler eller ventilseter i at sylinderen. En ekstremt lav lesing eller ingen lesing i det hele tatt er en indikasjon på at du kan ha alvorlige skader på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63778.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer