Hvordan diagnostisere Car Problemer med støy

Kjøretøyet kan gjøre en rekke lyder, noen som betyr at bilen er skadet på noen måte, eller at en del i bilen din er feil. Vedlikehold av bil kan bli dyrt, så du bør være i stand til å avgjøre, sjekke og fikse enkle problemer selv før du tar bilen til en mekaniker. Lære å gjenkjenne lyder bilen din gjør, og deretter finne og kontrollere at bilen delen fungerer som den skal. Du trenger
Wrench setPliersOilSteering fluidDuct tape
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til skravling og banke fra motoren. Sjekk oljen og tilsett noe som trengs. Enten ventiler eller kamakselen kan være utslitt, og du er nødt til å ha dem sjekket av en mekaniker.
2

Lytt etter backfiring. Tenningen timing er av eller dine ventilene lekker. Har dem sjekket av en mekaniker.
3

Føl bilen rister ved akselerasjon. Sette en høyere grad av drivstoff i bilen. Motoren også kunne være overoppheting eller choken stikker, i så fall har det sjekket ut av en mekaniker
4

Hør et hvin når du dreier rattet.. Juster servostyring belte til den sitter godt på skivene (løsne sentermutter på hver trinse justere bar og spre trinser til de er stramt). For å finne hvor servostyring belte er, se i bilens instruksjonsbok.
5

Hør et hvin når du akselererer. Juster viftereimen så den sitter godt på skivene (løsne sentermutter på hver trinse justere bar og spre trinser til de er stramt). For å finne hvor viftereimen er, se i bilens instruksjonsbok. Vifte belter vanligvis må byttes når de begynner skrikende. Du kan kjøpe et belte på ditt lokale bilverksted butikken.
6

Lytt etter stønn fra motoren når du vrir på rattet. Fyll servostyring væske tank full.
7

Hør piping fra motoren. En slange lekker i motoren din. Umiddelbart få den undersøkt av mekaniker. Hvis du kan identifisere hvor lekkasjen er, kan du tape det som en midlertidig løsning.
8

Lytt knirker når du bruker bremsene. Bremseklossene og trommer er seg; har dem sjekket og erstattet av en mekaniker

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63900.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer