Slik feilsøker en start problem på en 1989 Range Rover

Før feilsøking en start problem på en 1989 Range Rover, sørg for at sikkerhetssystemet er av. Noen av sikkerhetssystemer deaktivere starteren, mens andre deaktivere drivstoffpumpen. Dette avhenger av om det er en forhåndsinstallert eller ettermarkedet system. Range Rover bruker en startpakke med spolen vedlagt. Starteren er smeltet gjennom under panseret sikring og relé panel. Starteren har også en stafett på samme sted for å hindre tung last kommer inn i hytta for sikkerhetsmessige grunner. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk batteriet for riktig spenning ved å koble den røde ledningen på voltmeter til den positive terminalen og den sorte fører til den negative. Det bør være en avlesning på 12,5 volt eller litt høyere. Hvis spenningen er lavere, lade batteriet og test på nytt. Hvis spenningen forblir den samme, bytt batteriet.
2

Sjekk terminalene på batteriet er løse eller korrosjon. Reparere som nødvendig, og prøv å starte motoren. Hvis det fremdeles ikke reagerer, sjekk starteren sikring i sikringsskapet blokken under panseret. Hvis sikringen er god sjekk, starteren stafett.
3

Trekk i stafett ut av kontakten sin. Det vil være fire terminaler. Koble voltmeter sin svarte kabelen til en god jord, og sondere terminalene med den røde ledningen. Det bør være strøm til en terminal med nøkkelen av. Har en medhjelper vri nøkkelen til "Start", og sondere terminaler for en annen terminal å ha makt. Dersom den første terminalen ikke har funksjoner med nøkkelen av, er det et problem kabling mellom sikringen og releet. Hvis releet terminalene ikke har strøm med nøkkelen i startposisjon, er tenningslåsen dårlig. Hvis to terminalene har makt, går du videre til neste trinn.
4

Sjekk de siste to terminaler som ikke har noen effekt for en grunn. Plasser den røde ledningen i terminalen som har makt med nøkkelen av, og undersøke de to siste terminalene. Den som viser kraften på voltmeter er et bakken. Den siste terminalen går til startsolenoiden.
5

Gå terminalen med kraft med bryteren av og terminalen til startsolenoiden. Hvis startmotoren er god, bør det gripe inn så snart kontaktene er hoppet. Hvis starteren fungerer når terminalene er hoppet, er releet dårlig. Hvis starteren fortsatt ikke fungerer, fortsett.
6

Sjekk den store positive ledningen som fører til solenoiden. Koble den svarte kabelen til god jord, og undersøke den store ledningen var den kobles til solenoiden. Den bør ha 12 volt. Hvis det ikke skjer, bytt ledningen fra batteriet positive terminalen til solenoiden. Hvis det ikke har makt, er starteren dårlig.
7

Kontroller batteriet videre hvis, etter belastet vise 12 volt, starter motoren, men med problemer. Start motoren og kontroller batteriet igjen med voltmeter for å se om batteriet lades ordentlig;. Hvis så, hvis batteriet har en dårlig celle
8

Kontroller voltmeter med motoren i gang. Det bør indikere 14,5 volt dersom dynamoen er god. Hvis spenningen er under 13,8 volt, må du bytte dynamo.
9

Slå av motoren. Hold voltmeter koblet til batteripolene. Har hjelperen starte motoren mens du ser på voltmeter. Hvis spenningen synker til mindre enn 10,5 volt når motoren startes, må batteriet skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63701.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer