Tegn på Transmission Failure

Selv om tegn på overføring problemer er ikke subtil, mange mennesker ignorerer dem til virkelige problemene begynner. Ved å la de små tegn til å komme og gå uten mekanisk oppmerksomhet, har du invitert overføringsfeil. Her er tegnene du skal se etter. Ingen Akselerasjon

mislyktes sendinger vil ikke akselerere, og dette er ofte tegn på at folk legger merke til. Men på denne tiden overføringen er utover en rask vedlikehold og kan trenge en overhaling.
Lights On

Se opp for enten check engine lys eller overføring lys , avhengig av hvilken type bil du kjører. En sviktende overføring vil utløse sensorene som styrer disse lysene.
Ingen Shifting

En sviktende overføring vil ikke skifte til ett eller alle girene. I mange tilfeller er det eneste du kan gjøre i en bil med en mislykket overføring se den på tomgang.
Det har Lekkasje

mislyktes sendinger gjøre mer enn å la noen dråper væske. Den røde seig girolje vil praktisk talt helle ut av en mislykket tranny, ofte ledsaget av røyk.
A Clunker

Mange sviktende overføringer vil avgi en "klunk" lyd når skiftende i visse tannhjul. Den "klunk" er ofte ledsaget av en risting eller rasling du kan føle.
Lukter

Transmission svikt er også varslet av en brent lukt, spesielt etter overføring væske har tappet fra overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63939.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer