Chevy Silverado startproblemer

Få ting er så irriterende som å vri nøkkelen i lastebilen din og finne den vil ikke starte. Det er mange problemer som kan resultere i en Chevy Silverado manglende evne til å starte, noe som gjør diagnostisere problemer enda mer frustrerende. Avhengig av hvordan den oppstår, kan du se etter flere grunnleggende problemer før beslutningen om å ringe en mekaniker for å få hjelp. Motoren vil ikke slå Over

Ikke snu er vanligvis et resultat av start-systemet ikke å få den nødvendige elektriske kraften som trengs for å slå starteren. Når du vrir om nøkkelen og få noe resultat i det hele tatt fra motoren, er det vanligvis på grunn av dårlig batteri tilkoblinger eller et utladet batteri. Mindre vanlige problemer er en pause i starteren kretsens ledninger, en defekt starter eller et defekt magnetventil. Før mistanke elektriske eller mekaniske feil, men at parkeringen står i parken og at elektriske koblinger er rene og sikker.
Motor Turns Men vil ikke starte

Hvis motoren dreier, men vil ikke starte, betyr dette vanligvis at enten motoren ikke produserer en gnist på tennplugger eller drivstoff ikke blir levert til motoren. Vanlige årsaker til ingen gnist er svakt batteri, angitt med en slow-snu forrett, en defekt coil eller en våt tenningssystem. Mindre vanlige problemer er defekte tennplugger, ødelagt eller frakoblet spiral ledninger eller ødelagte ledninger i tenningssystemet. En drivstoff levering problem er vanligvis forårsaket av en tett drivstoff filter, ingen drivstoff i tanken eller en defekt drivstoffpumpe.
Starter Slår uten å snu Engine

A starter som roterer uten å slå av motoren forårsakes av starteren giret unnlate å kople motorens svinghjul. Dette betyr vanligvis at Starttannhjulaksel stikker og ikke lar sin utstyr for å flytte inn i posisjon med svinghjul. Mindre vanlig er brutt forrett tannhjul eller ødelagte utstyr tenner på svinghjulet som resulterer i starteren som ikke klarer å ta kontakt med svinghjulet.
Motor vanskelig å starte Cold

En motor som er vanskelig å starte når det er kaldt er forårsaket av motoren enten produsere en svak gnist eller ikke gi nok brennstoff til sylindrene. Et svakt batteri vil gi en svak gnist på pluggene, og vil slå motoren sakte rundt. En slitt distributør cap, gamle eller ødelagte plugg ledninger eller en slitt distributør rotoren kan resultere i en svak gnist på tennplugger, slik at motoren til å snu overdrevet før fanger. Et tett dieselfilter, skitne injektorer eller svak drivstoffpumpe kan resultere i for lite diesel i sylinderen, noe som gir dårlig drivstoff tenning og behovet for å trykke ned gasspedalen blir lettere å starte.
Motor vanskelig å starte Hot

En motor som er vanskelig å starte når den er varm kan være forårsaket av et luftfilter begrense luftstrømmen til inntaket. Dette fører til en rik tilstand på varm oppstart, ofte lagt merke til av "flom", eller det lukter bensin etter gjentatte startforsøk. En annen mulig årsak er en svak spole eller elektrisk system som er forsterket av varmen som produseres fra en varm motor. Heat øker motstanden i elektriske anlegg, senke den effektive spenning på de kritiske tenningskomponentene. Mindre vanlige problemer inkluderer defekte utslipp systemer som må diagnostiseres ved å sjekke for feilkoder lagret i bilens datamaskin med en skanning verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63677.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer