Slik feilsøker en Motor Starter

Kretsen for starteren starter på batteriet. Batteriet har en stor positiv ledning som går direkte til solenoiden på starteren. For å aktivere solenoiden, går strøm fra batteriet gjennom en egen linje til sikringsboksen til en fordeling bar. Fra denne baren, går strømmen til sikring for starteren og deretter til startreleet. Det motsatte terminalen har en liten 16-gauge kjører til solenoiden på starteren og brukes til å aktivere starteren når strømførende. For å aktivere releet og energi solenoiden, kommer strømmen fra tenningslåsen gule lederen til sikkerhetssystem hvis noen, ned til nøytral sikkerhetsbryter (eller clutch-bryteren hvis en manuell girkasse), deretter til stafetten. Når bryteren er vridd til start, går strømmen gjennom disse kretser er beskrevet og til stafetten, aktiverer den og deretter til bakken. Det må være strøm fra bryteren, gjennom kretsene til releet. Stafetten må ha en god grunn for å aktivere. Det må være kraften fra sikringen til den motsatte side av releet, som er den side som vil sende strømmen til solenoiden gjennom den lille ledning, og releet må være i drift. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for 12 volt på den store ledningen festet til toppen terminal på starteren stafetten. Den bør ha batterispenningen. Hvis ikke, er batteriet, terminaler eller wire dårlig.
2

Sjekk den lille ledningen på magnetventil for strøm når nøkkelen er i startposisjon. Fjern den lille ledningen på magnetventil og har en medhjelper holde nøkkelen i startposisjon. Sjekk ledningen for batteri spenning. Hvis det er spenning, er starteren dårlig. Hvis det ikke er noen spenning, må du bytte wire.
3

Sjekk sikringen i sikringsskapet under panseret på venstre fender godt. Hvis det er bra, sjekk releet ved å trekke den ut og sjekke om makten på en terminal med nøkkelen av. Hvis det ikke er strøm, er problemet i sikringsskapet mellom sikring og stafetten. Hvis det er strøm, ha hjelperen holder nøkkelen i startposisjon igjen og kontroller for strøm på en annen terminal fra tenningsnøkkelen. Hvis det er makt, er releet dårlig. Hvis det ikke er strøm, er startmotorkretsen mistenkte.
4

Sjekk om det er strøm til nøytral sikkerhetsbryter dersom det ikke er strøm på stafetten. Bruk voltmeter for å sjekke om makten med nøkkelen i starten. Hvis det er strøm kommer inn, sjekk om makten går ut. Hvis det ikke er strøm går i, sikkerhetssystemet eller tenningslåsen er mistenkt. Hvis det er strøm som går inn og ingen kommer ut, er bryteren dårlig. Hvis det er strøm som kommer ut, er problemet mellom den nøytrale bryteren og stafett.
5

Ta av dekselet på undersiden av rattstammen. Kontroller solid gul ledning for strøm når nøkkelen er i startposisjon. Hvis det ikke er strøm, er tenningslåsen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63925.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer