Hvordan sjekke for Fuel Delivery i en Toyota Camry

The Toyota Camry debuterte som en kompakt bil i 1980 og flyttet inn i den mellomstore klassen i 1996. Kjent for sin mekaniske pålitelighet, var Toyota Camry den bestselgende bilen i USA 1997-2001 og igjen 2002-2008. Undersøke drivstoff levering system av Toyota Camry dersom motoren ikke vil starte, hvis det går ujevnt eller boder ute i trafikken. Instruksjoner
en

avlaste trykket i systemet ved først å koble den negative batterikabelen og frakopling av sikring for bensinpumpen. Koble drivstoffslanger sakte og drenere overflødig drivstoff i en godkjent beholder.
2

Koble drivstoff trykksensor vakuum slangen. Sjekk for drivstoff i linjen. Hvis det er drivstoff til stede i linjen, er drivstoff levering problemet sannsynligvis en defekt bensinpumpe trykkregulator. Hvis det ikke er drivstoff i linjene, fester sugeslangen og fortsette med drivstoff levering diagnostiske.
3

Twist off drivstofftrykket test port cap og sett på en trykkmåler til drivstoff trykkventil. Koble den negative batterikabelen og vri nøkkelen til første posisjon. Ikke start motoren. Sjekk måleren. Det bør registrere ca 38 psi. Trykket som er for høy indikerer en feil trykkregulator. Et lavt trykk indikerer en tett dieselfilter eller en ødelagt bensinpumpe som må skiftes.
4

Skjær motoren og avlaste trykket i systemet igjen så du kan trygt ta ut drivstoffilteret å se etter tresko. Fjern den negative batterikabelen og vente 90 sekunder før du fortsetter.
5

Åpne drivstoffpumpe gjennom tjenesten hullet plassert under baksetet pute. Ta av drivstoff avsender montering og omkringliggende drivstoff linjer. Fjern drivstoffpumpen og filtrere deretter skille de to ved å trekke ut kontakten klipp.
6

Undersøk filter for tresko og skift den om nødvendig. Hvis det ikke er noen tresko, er drivstoff levering problemet sannsynligvis et sammenbrudd i bensinpumpen selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63788.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer