Hvordan fikse motoroljelekkasjer

Motor lekkasjer er dårlig for din bil, dårlig for lommeboken og dårlig for miljøet. Fremgangsmåten for å ta for å stoppe dem er enkle. Du trenger:
de verktøyene du trenger avhenger av hvilken type lekkasje.
For de fleste lekkasjer kan du få en stopp lekkasje produkt å legge til din motorolje. For andre kan det være nødvendig å ta det til en mekaniker til å finne ut hvor lekkasjen kommer fra.
Vis flere instruksjoner
en

Den vanligste årsaken til motoroljelekkasjer skjer i eldre biler når motoren selene bryte down.When dette skjer det skaper et gap som gjør at oljen siver out.Taking vare på dette problemet er like enkelt som en tur til din lokale varehus eller til nærmeste auto del store.Any av de Stopp lekkasje produkter skal hjelpe lekk situation.Make sikker på å følge veiledningen nøye på etiketten på baksiden av stopp lekkasjen produktet du choose.Most av dem er så enkelt som å helle dem inn i motoroljen kupé og la bilen kjøre i en stund .
2

Den nest vanligste olje lekker problemet kommer fra å glemme å skifte oljepluggen etter en DIY oljeskift eller ikke gjør det stramt nok. Hvis du ikke er sikker på hvor mye press for å bruke kontrollere kjøretøyet eiere manual.If du hadde oljeskift gjort på en auto boutique så bare ta bilen tilbake og forklare hva som skjer. De fleste bedrifter vil ta seg av problemet uten å belaste deg.
3

For andre motoroljelekkasjer du bør ta bilen til en mekaniker. Dette vil spare deg for penger i det lange løp ved å sørge for at du ikke kjøper en ny motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63888.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer