Slik feilsøker en 2002 Mercury Mountaineer

The Mountaineer er en mellomstor SUV gjort av Mercury merkevare av Ford Motor Company. The Mountaineer ble fakturert som en oppskalere versjon av Ford Explorer. Bortsett fra design, var de to nesten identiske, mekanisk sett. Pr. 2009 har Mountaineer gått gjennom tre designendringer. I 2002 hadde Mountaineer flere kjente defekter, hvorav den ene var potensielt dødelig. Feilsøke Mountaineer å sikre din sikkerhet på veien. Instruksjoner
en

Sjekk dekkene utstyrt på Mountaineer din. Noen modeller av Mercury var utstyrt med dekk fra fabrikken som kan ha kutt i sideveggen. Noen ettermarkedet Firestone eller Bridgestone dekk også utstilt med dette samme produksjonsfeil. Dekket kan oppleve en kritisk feil på motorvei-hastigheter som resulterer i en alvorlig krasj eller død. Disse dekkene kan være betjent av en autorisert Ford-forhandler.
2

Sjekk om heisen gate på Mountaineer din fungerer normalt. Defekte parentes på noen fjellklatrere fra fabrikken forårsaket heisen gate aktuator å komme løs fra glasset. I noen tilfeller glasset på heisen gate kan knuses. Dette elementet er dekket av en fabrikk tilbakekalling og kan bli betjent til enhver Ford forhandler.
3

Sjekk din Mountaineer for utskifting glass laget av Hangzhou Safety Glass Ltd Dette glasset hadde en produksjonsfeil der glasset kan det ikke bli knust i små biter som bil sikkerhetsglass bør i tilfelle av en ulykke, og dermed forårsaker skade på passasjerer i kjøretøyet. Dette elementet er dekket av en tilbakekalling, og kan være betjent av Safelite gratis ved å ringe (888) 246-6298.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64091.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer