Tegn på bilbatteri Problemer

Selv bilbatteri problemer kan være frustrerende, går litt kunnskap en lang vei når det gjelder å observere symptomer og diagnose av problemet. Selv folk som ikke er den mekaniske typen kan ta en logisk tilnærming til å eliminere det er ikke problemet for å bosette seg på hva er. Det første du må gjøre er å sette til side din frustrasjon for øyeblikket og finne ut nøyaktig hva symptomene er. Frontlykter

Når bilen ikke vil starte og du mistenker at problemet kan være batteriet, er den første tingen å gjøre er å slå på frontlyktene. Hvis lysene flick på sin vanlige lysstyrke og ikke dim i løpet av noen få minutter, er batteriet helt fint. Du trenger ikke å erstatte den, se andre steder for problemet. Hvis imidlertid de frontlys intensitet blekner raskt eller aldri når full lysstyrke, betyr det at batteriet har lite spenning.
Silence

Antagelig vi alle vet hva en kjører bil høres ut som. Hvis du vrir om nøkkelen i tenningen og hører absolutt ingenting, ingen motor velter eller noe, det er en sjanse batteriet er problemet. Kontroller spenningen, det er sannsynligvis lav. Det er en mulighet for at en stille bil kan være et resultat av en forrett problem, men spenningen sjekk vil tillate deg å spore problemet til enten batteriet eller starteren.
Klikke

p Hvis du vrir om nøkkelen og høre en lengre klikke lyd, betyr det at tenningen arbeider for å slå av motoren over, men er å finne gebyrfritt i batteriet for å hjelpe til. At klikking er lyden av tenningen å prøve om og om igjen for å gjøre jobben sin, og som regel betyr at du har et dødt batteri.
Treg atferd

annen iterasjon av dead-batteri problem er den svake starten. Du har sikkert hørt en før: vri om nøkkelen og motoren dreier aldri så sakte. Kanskje den fanger slutt og begynner og kanskje er det ikke. Dette er nesten helt sikkert et tegn på et døende batteri som ikke har mange vellykkede turnovers igjen i den. Faktisk kan det ikke starte neste gang du spør det til. Med mindre du foretrekker å være strandet, gå rett til auto deler butikken og ha batteriet testet, selv om det gjør du for sent på jobben. Ellers sjansene er gode for at du vil aldri forlate arbeidet på slutten av dagen. De fleste deler butikker vil teste batteriet for deg akkurat der og, heldigvis, selge deg en, og sannsynligvis installere det også. Det tar bare omtrent fem minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63714.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer