Slik feilsøker en Dodge RAM 250 Transmission

The Dodge Ram 250 er en pickup lastebil produsert av Chrysler Corporation. The Ram tilhører en familie av lastebiler med samme navn, som tilbyr ulike alternativer og kjøretøy spesifikasjoner. Mens tanken å være godt gjort, har noen lagt merke til at Dodge biler har kjent problemer med overføringen. Til slutt kan du også oppleve noen av disse spørsmålene. Når det skjer, vil du ønsker å vite hvordan å feilsøke Dodge Ram 250 girkasse. Instruksjoner
en

Sjekk om overføring vil gire ned med gasspedalen trykkes mot gulvet. Når du trykker på gasspedalen, bør det slippe inn et lavere gir for å lette den økte mengden drivstoff blir lagt til forbrenningskammeret. Ingen nedgiring indikerte at gassvaieren er ute av justering og må justeres av en mekaniker.
2

Sjekk om din Dodge vil starte i girene andre enn park. Hvis det vil, da dette indikerer at nøytral start bryteren er feil. det må være betjent av en kvalifisert Dodge forhandler.
3

Sjekk om du er lekker rød væske. Dette indikerer en lekkende eller ødelagte forsegling på kraftoverføringen. Du trenger en kvalifisert overføring spesialist for å betjene dette problemet.
4

Sjekk om overføring slips eller turnus omtrent. Dette kan tyde på at du har en lav overføring væske nivå. Imidlertid, dersom væskenivået er normal, så problemet er interne i transmisjonen. Mulige problemer er skadet drevtennene eller skadede synchronizers. På grunn av problemets natur, vil bare en overføring butikk kunnskapsrik om Dodge sendinger kunne demontere alle interne tannhjul og erstatte dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64050.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer