Symptomer på stempelringens flutter

stempelringer En stempelring er en metallring som er plassert i motorens stempel. Det er tre forskjellige stempelet ringen typer, kalt kompresjonsringen, Oljekontrollring og avstrykernes. Stempelringer fungere som et skjold mellom brennkammer og resten av motoren. I to-takts motorer, trenger stempelringer ikke trenger å sirkulere oljen fordi den er blandet direkte med bensin, men i firetaktsmotorer, stempelringer sirkulere olje med gass. Av og til kan stempelringen flagre eller skjelving oppstå hvis ringene ikke er plassert på riktig måte og /eller hvis de bryter på grunn av den tunge belastningen av motoren. Drop in bilstrøm

stempel ring flagre eller skjelving årsakene olje å lekke ut av bilen fordi de flagrende ringer ikke lenger separat forbrenningen fra motoren. Dette kan føre til et fall i bilens strøm eller kjørelengde eller begge deler. En dråpe i kraft kan være et tegn på mange forskjellige problemer med bilen, skjønt, så en god profesjonell mekaniker bør være i stand til å avgjøre om stempelet ring flagre er årsaken.
Bad Smoke

Når stempelringer flagre, ikke riktig blanding av olje og luft ikke forekomme. Dette resulterer i mye røyk i bilens utslipp. Røyken forårsaket av en flagrende stempelringer er normalt hvitaktig i fargen og har en ubehagelig lukt.

Oljelekkasjer

Oljelekkasje er et annet symptom på stempelringer flagre. Stempelringene holde overskytende olje bort fra sylindrene. Når stempelet ringer kogger, når oljen deler av bilen der den ikke hører hjemme. Dette kan føre til en pool av olje for å danne henhold til kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63717.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer