Vanlige problemer i en 1993 Ford Probe

The Probe sluttet Fords linje av sport kompakte biler i 1989. Opprinnelig ansett som en mulig erstatning for Mustang, ble den ideen skrinlagt når Mustang fans begynte å klage på sin mangel på V8-motor og forhjulsdrift. Motor Trend heter det "Car of the Year" i 1993, samme år som Ford fornyet sin modell for Probe. Fuel Filter

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), visse SPX Filtran drivstoffilter, som brukes i Probe motor, ble funnet å være utett og dermed tilbakekalt på ulike steder mellom 1993 og 1997 . Dette viste seg å være et vanlig problem for eiere av Probe, som rapporterte at begge sine motorer og deres sendinger lekket væske gjentatte ganger.
Kollisjonsputer

I 1994 og 1995 , minnes NHTSA enkelte sonder på grunn av problemer med sine passasjer-sidekollisjonsputer. I noen biler, kollisjonsputene løsrevet fra sine festebraketter når utplassert, gjør dem mindre nyttig i en krasj. I andre biler, gjorde kollisjonsputen på passasjersiden ikke blåse skikkelig når deployert. I atter andre, brøt den mekanismen som gjør at posen til å blåse, og slipper varme gasser inn i den viktigste førerhuset på bilen.
Stalling
p Det har vært klager av motoren kveles med 1993 og 1994 sonder. Dette problemet oppstår når overføringen er flyttet inn i stasjonen, og dets kilde ble vanligvis funnet å være en sprukket masse luftstrøm snorkel tube. Denne feilen ble først bemerket med Ford biler så tidlig som i 1988, men de spesifikke deler som malfunctioned ble inkludert i biler opp til 1994.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63742.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer