Hva skjer hvis en oksygen sensor ikke virker?

Oksygen sensorer ( også kjent som O2 sensorer) er avgasskontrollanordninger som har blitt brukt på biler siden 1980 . Den oksygen sensor tjener flere formål i motoren og utslipp , herunder regulering av eksos produksjon og bedre drivstofføkonomi . Check engine lyset

Kjøretøy som er utstyrt med oksygen sensorer vil vise en CEL ( check engine lys ) på instrumentpanelet når en oksygen sensor går ut .
Økte utslipp

Siden oksygen sensorer regulere bilens eksosutslipp , vil en defekt oksygen sensor føre en bil for å slippe ut mer miljøgifter enn det normalt gjør.
Redusert Fuel Economy

oksygensensorer arbeide for å bedre drivstoff -luft- forholdet i biler, som forbedrer drivstofføkonomi . En defekt oksygen sensor kan redusere drivstofforbruket med 30 prosent.
Rough Idle
p Hvis en oksygen sensor er defekt , kan et kjøretøy viser en grov tomgang eller gå ujevnt . Den oksygen sensor arbeider for å opprettholde riktig tomgang .
Mislyktes inspeksjon

En defekt oksygen sensor kan føre til at du mislykkes en inspeksjon . Mange stater har inspeksjoner som kontrollerer for utslipp relaterte problemer, den defekte sensoren ikke ville tillate bilen å bestå testen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64041.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer