Slik feilsøker utvendig lys på en Ford Ranger

The Ranger er en liten pickup lastebil solgt av Ford siden 1983 da den erstattet Courier, en lastebil bygget av Mazda i Japan og importert til USA av Ford. Siden 1994 har Ford Ranger blitt bygget langs Mazda B-Series i et produksjonsanlegg deles av Ford og Mazda. Mazda B-serie deler alle sine viktige komponenter med Ford Ranger, og derfor vil feilsøke problemer på B-serien være den samme som på Ranger. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Replacement pærer
Replacement Relay
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og ta av trim panelet bak frontlys i spørsmålet. Kontroller tilkoblingen modulen plugget inn i lyset, sørg for at den er riktig tilkoblet. Vri pæren modulen for å fjerne pærene for inspeksjon. Gode ​​pærer har en tilkoblet glødetråd innsiden av pære, en dårlig pære vil ha en separert glødetråd
2

Finn motorrommet sikringsboksen og ta av dekselet.. Hodelykter har to releer, ett for høy-beam lamper og en annen for lav-beam lamper. Slå på fjernlys og lav-bjelke, se om de er både ou, t eller hvis bare en er ute. Sett på stafetten (e) for de defekte lys (10A).
3

Senk bakluken å få tilgang til baklykt forsamlingen. Fjern festeskruene på siden av forsamlingen til å trekke montering fra baksiden av lastebilen. Sjekk forbindelsen moduler og inspisere bremselys og blinklys pærer for ødelagte filamenter.
4

Sjekk motorrommet sikringsskapet for bremselys stafett. Stafetten er ikke merket som hodelykt releer, det vil være sikring kolonne 2, nummer 19. Sett på stafetten (20A).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64119.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer