Slik feilsøker Air Conditioning i en VW Passat

Det virker air condition problemer er dessverre ganske vanlig i Volkswagen Passats. Mange eiere finne seg i verksteder for forhandlere under varme sommermånedene prøver å få problemet løst. Spare tid og penger ved å prøve å diagnostisere problemet selv før du tar en tur til forhandleren. Du trenger
skrutrekker
Replacement sikring
Vis flere instruksjoner
en

Lytt etter blåseren fan å kontrollere at den fungerer. Med motoren på, slå på lufta og justere trykket. Den normale medfølgende lyd indikerer blåser viften fungerer.
2

Fjern blåseren fan i en VW Passat ved å skru av fotbrønnen panel på passasjersiden, fjerne den, skru blåseren fan og deretter trekke elektrisitet til det. Det er bare en liten kabel som går til viften fan som overfører elektrisitet.
3

titt på grafikken displayet på dashbordet. Hvis det er tomt, eller hvis luftstrømmen kontrollene ikke fungerer som den skal, er problemet i kontrollpanelet.
4

Fjern trim paneler på passasjersiden, skru ut de fire panel skruer, og ta ut kablene fra kontrollene. Trekk den elektriske kontakten og fjern kontrollpanelet.
5

Kontroller sikringene neste hvis kontrollene og grafiske skjermer er fine. Komme til sikringsboksen i en VW Passat ved å åpne førerdøren og løsne sidepanelet rett ved siden av rattet nøye.
6

Skift ut sikringen med en som er like mye spenning for å unngå å skade hele elektriske systemet. Sikringen skal være rød.
7

Kontroller kablene som sirkulere luften neste. Kontrollpanelet må fjernes først. Finn kabelen som strekker seg fra oppvarming og air condition enhet. Det vil være liten og svart. Inspisere den sammen med sine forbindelser for å sikre at det ikke er noen lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63753.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer