Hvordan finne ut hvilken type girkasse i en GM bil

General Motors regnes som en pioner i bilindustrien når det gjelder utviklingen av automatgir. GM har aldri angret i sin forskning for å utvikle mer pålitelige og bedre ytelse sendinger. Den har brukt dusinvis av ulike overføring stiler siden det introduserte den aller første i 1940. Bestemme overføring type på din GM bilen er like enkelt som å sjekke instruksjonsboken, eller følge noen retningslinjer. Instruksjoner
en

Finn brukermanualen for din spesifikke året, merke og modell av GM kjøretøy. Hvis du har manualen, er å bla alt du trenger å gjøre gjennom innholdsfortegnelsen for oppføring på sendingene. Dette er ofte i en tidlig delen av manualen som kan være med tittelen "Om [modellnavn]" eller "Bli kjent med [modellnavn]." Bestemt type girkasse i bilen vil bli oppført i denne delen. Hvis du ikke har manualen lett tilgjengelig, går du videre til neste trinn.
2

Finn VIN plate på bilen din, som er på førersiden av dashbordet, nær bunnen av frontruten. Skriv ned hele 17 siffer VIN.
3

Åpne elektronisk General Motors Eiere Center. En link til dette området kan bli funnet i Resources.
4

Klikk på "Logg inn /Registrer deg"-knappen. Det synes å være to forskjellige knapper, men begge linkene fører til samme side.
5

Register for en gratis Yahoo!-konto, som er nødvendig for å utforske GM Eiere Center. En link for å registrere deg for en Yahoo!-konto er på innloggingssiden. Hvis du allerede har en Yahoo!-konto, kan du hoppe over dette trinnet, og logge deg inn med din eksisterende konto
6

Skriv inn din 17-sifret VIN når du blir bedt om;. Dette er for å bekrefte at du er en GM eier.
7

Naviger til seksjonen med tittelen "My Dashboard," og klikk "Brukerhåndbok"-linken. Du vil bli omdirigert til en PDF-versjon av bilens brukerhåndbok, og siden du registrert bruker VIN, trenger du ikke engang å se opp året, merke og modell.
8

Bla gjennom innholdsfortegnelsen for oppføring på forsendelser refereres til i det første skrittet, så se opp overføring informasjon om den aktuelle siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63978.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer