Slik feilsøker en Diesel Chevrolet Silverado

The Silverado er en full-størrelse pickup lastebil som tilbys av GM under Chevrolet merkenavn. Lastebilen har en dieselmotor alternativet, noe som øker dreiemomentet og derfor slepekraft. Siden pickup er designet for røff bruk, vil lastebilen bryte ned eller begynner å få problemer før eller senere. Mens det er noen vanlige problemer med bilen, er det samlet sett en meget solid kjøretøy. Instruksjoner
en

Sjekk å se om instrumentpanelet fungerer normalt. Over tid, kan Silverado oppleve en kortslutning i det elektriske anlegget. Det er et kjent problem med den oppvarmede frontruten vaskemaskin væske pumpe forårsaker branner i sen modell Silverados, men dette kan også påvirke andre elektriske systemer. Hvis Silverados speedometer, turteller, bensin væske nivåmåler, meldingssentral, trippteller PRND321 lys og fabrikken stereo alle mislykkes på samme tid, kan dette tyde på en defekt bakken i fabrikken ledningsnettet, noe som kan eller ikke kan være forårsaket av andre elektriske problemer. Har bilen reparert på en GM forhandler for å riktig løse dette problemet.
2

Sjekk for økt bremsepedalen føler. I 2004 utstedte Chevy en tilbakekalling på noen modeller og år med Silverados grunn ventil O-ringen svikt. Dette i sin tur fører til økt bremsepedalen innsats for å oppnå samme bremseeffekt.
3

Kontroller drivstoff rail for drivstofflekkasje. Chevrolet Silverado har en kjent drivstoff rail puls demper problemet. Festeklipsen på spjeldet kan brudd på enkelte Silverados, forårsaker en drivstofflekkasje på drivstoff rail, som kan forårsake brann i motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64075.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer