Hvordan fortelle om en Range Rover trenger et nytt batteri

Alle batterier, inkludert Range Rover batterier, har en dato stemplet på dem som viser produksjonsdato. Dette er ikke å forveksles med kortet på batteriet viser garantiperioden ved fastsettelse levealder. En syrebatteri levealder avhenger av tykkelsen og mengden av platene som brukes, men kan ikke forlenges like lett som forkortet. Hvis et batteri er kjøpt som satt på hyllen for en lang tid med svovelsyre og en full lading, begynte forventet levealder ved produksjon. Hvis et batteri kjøpt tørr og syren må tilsettes og deretter oppladet, kan lengre forventes. Hvis det er en 4-års batteri og produksjonsdato viser at det er 3 år og 7 måneder gamle, selv om det var i tjeneste bare to år og seks måneder er det om å utslitt. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk datoen på batteriet for å se hvor mye service som er igjen. Starte bilen og sjekke dynamoen utgang. Hvis batteriet er for dødt å starte bilen, da batteriet må lades for å sjekke det. Det er umulig å kontrollere et dødt batteri. Dynamoen bør lading på 14,5 volt. Hvis det viser lavere og batteriet var dødt, lade batteriet.
2

Sjekk spenningsfall på batteriet for å se om det er en dårlig celle. Sjekk spenningen over batteripolene mens en hjelper starter bilen (satte den positive ledningen av voltmeter på batteriet positiv og negativ leder av voltmeter på batteriet negative). Spenningen skal være 12.75. Når starteren er aktivert, skal det ikke falle i henhold til 10,5 volt. Hvis den gjør det, er batteriet dårlig.
3

Kontroller spenningen igjen med motoren i gang. Det bør være 14 til 14,5 volt med frontlysene og luftkondisjonering på. Hvis batteriet bestått den første testen eller ble byttet ut, og spenningen er lavere enn angitt, må dynamoen byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63981.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer