Feilsøking av en Jeep Grand Cherokee

Biler generelt er notorisk pirkete, men dette betyr ikke at du må ta det liggende. Det første skrittet for å korrigere et problem med Jeep Grand Cherokee er å finne sin kilde. Bruk informasjonen nedenfor som en veiledning til feilsøking på Jeep Grand Cherokee. Instruksjoner
en

Sjekk for enhver og alle fabrikkinnstillingene tilbakekalling merknader. Jeep er lovpålagt å kontakte deg via e-post når en tilbakekalling for ditt kjøretøy har skjedd, men i tilfelle at varsel ble borte underveis, gå til Jeep.com, velg "Grand Cherokee" under "Velg en Vehicle"-kategorien, og kontrollere tilbakekalling merknader (se Ressurser).
2

Sjekk din gasskappe. Hvis "Check Engine" light på Jeep Grand Cherokee er dashbordet har kommet på for det som synes å være noen grunn i det hele tatt, er det første du bør sjekke din gasskappe. Hvis du har bygget opp eventuell fuktighet under den gasskappe, kan det føre til at "Check Engine" varsellampen å lyse. Ta en tørr klut og tørk undersiden av hetten og deretter skru den på en sikker måte. Start bilen og se om lyset kommer på igjen.
3

Ikke fyll bensintanken med billig drivstoff. Jeep Grand Cherokee er beryktet for ikke å gjøre godt med drivstoff med lavere oktantall, spesielt i vintermånedene. Fyll Jeep med minst middels karakter bensin, spesielt hvis det har vært grøsser eller nølende mens du forsøker å akselerere.
4

Endre væske i sendingen din og installere en ny girolje filter. Jeep Grand Cherokee har en historie med å tygge opp og spytter ut overføring væske på en ganske jevn basis. Hvis bilen din er å gi deg problemer når du prøver å skifte fra ett gir til et annet, er dette nesten helt sikkert årsaken til problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63979.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer