Slik feilsøker Air Conditioning på en 2001 Jeep Cherokee

Avhengig av hva slags klima du bor i, kjører en bil uten aircondition kan være nesten umulig. Men over mange års bruk, mange Jeep Cherokee air condition systemer begynner å jobbe mindre effektivt, noe som gjør sommeren driver veldig varmt og ubehagelig. Før reparere dette problemet, vurdere hva som forårsaker det ved feilsøking av systemet for å se hvorfor det iskalde luften som en gang var blåser ut av lufteventilene er nå varm. Du trenger:
A /C trykkmålere
Vis flere instruksjoner
en

Slå på Jeep motor og slå på klimaanlegget. La den gå og sjekke for å være sikker på at den elektriske viften foran air condition kompressoren er på. Hvis det ikke er, da dette kan føre til at air condition-systemet til å utføre dårlig på tomgang.
2

Touch lavt trykk rør (av de to rørene som fører ut av Jeep air condition kompressor, det vil være den større) for å se om den kjører kaldt. Hvis dette røret er ikke kaldt å ta på, så din kompressor ikke fungerer ordentlig eller systemet trenger mer kjølemedium.
3

Slå av bilen og hekte en air condition manometer til de høyt og lavt trykk sider av air condition-systemet. På en 80 grader F dag, bør den lave siden for Jeep din være mellom 32 og 41 psi og den høye siden bør være mellom 200 og 260 psi. Hvis Jeep psi er under dette, lade opp systemet med mer kjølemedium. Se i brukerhåndboken for ytterligere psi tall.
4

Har noen andre gå inne i bilen og slå på motoren. Deretter slår dem har på klimaanlegget som du ser for å se om kompressoren slår seg på. Hvis den ikke gjør det, er kompressoren defekt og må skiftes ut. Dette er mest sannsynlig problemet hvis du klimaanlegget blåser varm luft hele tiden.
5

Bruk såpevann på gummislanger av air condition-systemet. Hvis vannet begynner å boble opp, så kommer luft ut av systemet og klimaanlegget er å miste kjølevæske. Dette vil føre til at klimaanlegget å gradvis miste kjøleeffekt. Hvis dette er tilfelle, vil den defekte slanger må skiftes eller lappet.
6

Sjekk om klimaanlegget drives kjølig så plutselig slutter å virke etter et antall minutter. Hvis dette skjer, slå av air condition for en stund, og prøv igjen. Dersom det samme skjer, kan det bli for mye luft i systemet, noe som fører til at fuktigheten i rørene for å fryse og til slutt blokkere av kjølemiddel sirkulasjon. Hvis dette er tilfelle, vakuum pumpe systemet og erstatte den med ny kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64099.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer