Hvor å Test en Mercury påhengsmotor magnetventil

The magnetventil på en Mercury påhengsmotor brukes til å betjene starteren. Det er ikke noe mer enn en fjernaktiveres bryter. Det tar betydelig strømstyrke for at startmotoren, noe som igjen krever en stor diameter ledning for å bære belastningen. Det er fire terminalene på magnetventil - to stor diameter innlegg og to liten diameter innlegg. En stor ledning (4-gauge eller større) går fra B + innlegget på relé og andre store innlegget har stor diameter ledningen som går direkte til starteren. Når solenoiden ikke er strømførende, er det en åpen krets mellom disse to store ledninger. Når strømmen fra nøkkelen sendes til den lille terminalen av releet, energi og det fører til at solenoiden for å lage en lukket krets til starteren. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sett voltmeter til 20 volt. Fjern motordekslet eller motordekselet fra motoren for å få tilgang til solenoiden. Spolen på en påhengsmotor er vanligvis på høyre side av motoren, ser på det fra baksiden ser mot fronten av båten.
2

Ground den sorte ledningen på voltmeter til blokken og berøre terminal enden av den store røde ledningen på magnetventil med voltmeter røde bly. Denne ledningen må være ledningen fra batteriet. Tråden kan sees som kommer opp gjennom det nedre dekslet. Den andre store terminalen kan sees kommer til starteren. Det bør være 12 volt ved terminal fra batteriet. Hvis det ikke er det, det er et problem med batteriet eller terminal.
3

Sjekk den lille ledningen på magnetventil ved å fjerne den med en liten skiftenøkkel. Med den sorte ledningen jordet som før berøre den røde kabelen til den lille ledningen ende som noen slår nøkkelen til å starte. Det bør være 12 volt hver gang nøkkelen flyttet til startposisjonen. Dette er spenningen for å aktivere solenoiden. Hvis det ikke er spenning når nøkkelen vris til startposisjon, det er et problem med ledningen til bryteren utganger eller et dårlig bytte.
4

Koble den lille ledningen til solenoiden. Hvis det er 12 volt til den store ledningen fra batteriet, og 12 volt til den lille ledningen når nøkkelen er i startposisjon, må solenoiden klikk og det bør være spenning på den andre store terminalen. Sjekk denne terminalen hvis spolen ikke klikker for 12 volt. Hvis det ikke er noen spenning, er solenoiden dårlig og må skiftes ut. Hvis det er 12 volt da starteren er dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64022.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer