Slik feilsøker Malibu Lights

The Chevy Malibu er en klassisk amerikansk muskelbil. Gjennom årene har det gått gjennom mange forskjellige inkarnasjoner før du gjør et "comeback" i form av resultater i 2009. Som alle kjøretøy, men må Malibu regelmessig vedlikehold. Belysning i Malibu er en av de områdene som er veldig lett å feilsøke - alt du trenger er den rette kunnskapen. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

sjekk for å se om sikringen er gått. Under dashbordet er en sikring panel. Åpne sikringen panelet ved å skru utgivelsen urviseren og trekke ned på sikringen panelet. Finn sikringen avtrekker og plassere tennene over enden av sikringer for lysene. Trekk ut hver enkelt og sjekke for å se om de er poppet. Eventuelle blåst sikringer må erstattes med samme strømstyrke sikringen som originalen.
2

Sjekk om lysene er blåst. Lysene i din Malibu kan enkelt fjernes ved å lirke på linsedekselet med en skrutrekker og trekke pæren ut av pære boliger. Sjekk om glødetråden er brent eller ødelagt. Eventuelle skadede pærer må byttes.
3

Åpne panseret og finn ledninger på frontlyktene. Inspisere ledninger for å se om det er noen frynsete ledninger. Skadede ledninger her må være betjent av en lisensiert mekaniker.
4

Trekk den elektriske kontakten som går til frontlys pære boliger. Fjerne pære ved å dreie den mot urviseren og trekke lyspæren rett ut av huset. Hvis glødetråden er skadet, må du bytte pære. Pæren delenummer er på bunnen av pære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64065.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer