Vanlige bil lyder

Vi stoler på våre kjøretøy for å få oss til å arbeide, få våre barn til sine ulike aktiviteter, løpe ærend og ta oss på ferie. Så når vi plutselig begynner å høre en lyd som kunne signalisere dyre bil reparasjon regninger eller til og med behovet for å kjøpe en annen bil, er vi forståelig nok bekymret. Her er noen tips for å hjelpe deg svar på spørsmålet: "Hva er den lyden?" Under the Hood

hylende støy er vanligvis forårsaket av en defekt dynamo eller servopumpe. Skrikende lyder hørt ved oppstart er vanligvis et resultat av en løs drivreim som driver bilens tilbehør. Banke lyder er tegn på mer alvorlige problemer, og er vanligvis tilskrevet alvorlig motor eller drivverk skade.
I Back

Den eneste støyen vil du høre fra baksiden er en banke eller pipende lyd som indikerer et problem med bakhjulsoppheng (støt eller struts).
under bilen

Den vanligste støy fra under et kjøretøy er et metallisk skrikende eller skraping støy som indikerer slitt brems komponenter. Noen ganger kan en lav-pitched humming eller rumble kan bli hørt som blir høyere ved kjøring i svinger, og dette indikerer et hjul-bearing svikt. En clanking støy under akselerasjon kan være et tegn på slitte universelle eller konstant hastighet ledd. En løs eksosrør vil også skape en clanking støy.
Inne i bilen

Omtrent alle lyder fra inne i bilen er bare irriterende og er nesten aldri alvorlig. Mest inne lyder kan tilskrives miste trim panel
ordensforstyrrelser eller fare

Alle bekymringene nevnt ovenfor -.? Med unntak av de indre lyder - bør undersøke av en trenet mekaniker så snart som mulig. Mange av disse problemene kan føre til en farlig kjøretøy funksjonsfeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64018.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer