Slik feilsøker en Dual Battery Isolator

Et batteri isolator er en viktig del av en multi-batteri elektriske systemet. Når det fungerer som det skal, det sikrer at begge kjøretøy batterier som lades når de skal, og at bilens hovedbatteriet vil ha nok juice til å starte bilen i tilfelle at tilbehøret batteriet har blitt tappet. Hvis isolator ikke fungerer som den skal, kan en rekke problemer oppstår. Å kunne feilsøke en isolator kan være forskjellen mellom bilen starter eller ikke starter i det hele tatt. Du trenger
Digital multi-meter eller en volt ohm meter
Krokodilklämmor, Elektrisk tape
stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

forstår at en standard batteri isolator har fire kontakter, to store kontakter og to små. Å starte, kobler de store måle kablene fra de større kontakter. Disse kablene fører til hvert batteri plusspol, så forsiktighet må tas for å holde enden av kablene fra jording ut på eksponert metall i motorrommet. Bruk elektrisk tape til å dekke disse endene.
2

Place apparatet fører på de store kontaktene som tidligere var knyttet til batteriene. Trigger isolator å engasjere seg. Mest utløser kommer fra en bryter eller fra kjøretøyets tenning. Innstille apparatet til ohm. En lesning av 0 ohm indikerer at isolator fungerer. Åpent bagasjerom lesing viser at det ikke fungerer.
3 p Hvis åpent bagasjerom er observert, teste utløser ved å koble ledningene som går til dem. Plasser en alligator klipp på en utløser og koble den frie enden til jord. Koble den andre alligator klipp til den gjenværende avtrekkeren, og plassere sin frie enden på en 12V kilde. Du skal føle og høre isolator klikk og måleren skal være 0 ohm. Hvis det ikke er klikk, eller hvis apparatet fortsatt leser åpent bagasjerom, skifte isolator.
4 p Hvis det isolator passerer testen, men du fortsatt har problemer, kan du ha mer alvorlige elektriske problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63973.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer